lösev
Muhammet ERBAY
Köşe Yazarı
Muhammet ERBAY
 

Bu sene bayramı ne kadar bayram gibi kutlayabiliriz?

Bu sene bayramı ne kadar bayram gibi kutlayabiliriz? Bir burukluk var içimizde, hepimizin dilinde tek kelime sağlık .Türk halkının misafir perverliğini herkes bilir ama bu bayram kimse evden çıkmayacak gelende olmayacak yaşlılar torunlara, yetişkinler hoş sohbete, gençler büyüklerin meraklı sorularına , çocuklar şekere ve harçlığa kavuşamayacak. Her gün aynı günmüş gibi yaşadığımız şu günlerde ne yazık ki bayram da o günlerin arasında kaybolup  gidecek. Güzel günler göreceğimize eminim ama bir çoğumuz için bu kadar evde kalmak bunaltıcı hale geldi. Ruhsal olarak yorgun haldeyiz. Bu günleri atlatana kadar böyle devam eder gibi geliyor.  Bu günler geçtikten sonra eski hayatımıza kolay bir şekilde geri dönebileceğimizi hiç sanmıyorum. Bir çok insanın içinde hep bir endişe kalacaktır, bir süre daha hapşıran insanlara korkuyla bakılmaya devam edilecektir.  Fahrettin Koca'dan hepimizin beklediği bir haber var. Umutlu olanlarımıza rağmen belki de o güne kadar bir çoğumuzun umutsuz kalmaya devam edecegi bir haber. Umarım bu sene yaz aylarını değerlendirebiliriz bir gün de olsa mutlu ve kalabalık bir yaz gecesi geçiririz. İnşallah yakın zamanda kalabalık bir sokakta korkusuzca insanlardan çekinmeden yürürüz . O zamana kadar sağlıkla kalın.
Ekleme Tarihi: 11 Kasım 2020 - Çarşamba

Bu sene bayramı ne kadar bayram gibi kutlayabiliriz?

Bu sene bayramı ne kadar bayram gibi kutlayabiliriz? Bir burukluk var içimizde, hepimizin dilinde tek kelime sağlık .Türk halkının misafir perverliğini herkes bilir ama bu bayram kimse evden çıkmayacak gelende olmayacak yaşlılar torunlara, yetişkinler hoş sohbete, gençler büyüklerin meraklı sorularına , çocuklar şekere ve harçlığa kavuşamayacak.

Her gün aynı günmüş gibi yaşadığımız şu günlerde ne yazık ki bayram da o günlerin arasında kaybolup  gidecek.


Güzel günler göreceğimize eminim ama bir çoğumuz için bu kadar evde kalmak bunaltıcı hale geldi. Ruhsal olarak yorgun haldeyiz. Bu günleri atlatana kadar böyle devam eder gibi geliyor.  Bu günler geçtikten sonra eski hayatımıza kolay bir şekilde geri dönebileceğimizi hiç sanmıyorum. Bir çok insanın içinde hep bir endişe kalacaktır, bir süre daha hapşıran insanlara korkuyla bakılmaya devam edilecektir.

 Fahrettin Koca'dan hepimizin beklediği bir haber var. Umutlu olanlarımıza rağmen belki de o güne kadar bir çoğumuzun umutsuz kalmaya devam edecegi bir haber. Umarım bu sene yaz aylarını değerlendirebiliriz bir gün de olsa mutlu ve kalabalık bir yaz gecesi geçiririz. İnşallah yakın zamanda kalabalık bir sokakta korkusuzca insanlardan çekinmeden yürürüz . O zamana kadar sağlıkla kalın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.