lösev
İlkay Beyti TUTUCU
Köşe Yazarı
İlkay Beyti TUTUCU
 

Tarsus Halkından Yatırıma Destek …İlkem İnşaat Baraj Konutlarına Büyük İlgi,

Tarsus Halkından Yatırıma Destek …İlkem İnşaat Baraj Konutlarına Büyük İlgi, Geçtiğimiz günlerde İlkem İnşaat yetkilisi İsmail Altun ile bir görüşme yapmış, yatırımları ve yatırım planları hakkında görüşmüştük. Yatırımları içerisinde en yakın zamanda hayata geçecek proje olarak Baraj Konutları görünmekte idi. Hafta başlangıcı itibari cadde üstü açıkhava reklamları yanında yoğun takip alan sosyal medya hesapları ve yerel basın aracılığı ile görünürlüğünü arttırıcı çalışmalar ile tüm Tarsus halkının ve bizim dikkatimizi çekti. Bugün durum nedir halkımız projeye ilgisi hangi boyutlarda diye İsmail Bey’i aradım.  İsmail Bey ‘’Tarsus halkının projeye ilgisi inanılmaz boyutlarda ve artmaya devam ediyor.’’ dedi. Telefonlarının neredeyse hiç susmadığı belirten İsmail bey  sadece bizi değil haber yapan tüm medya kuruluşlarınıda Tarsus halkının arayarak bilgi almaya çalıştığını memnuniyetle öğrendiğini belirtti. Arayanların proje ile ilgili fiyat, ödeme şartları, teslim süreleri ve detay bilgi istediklerini belirten İsmail Bey, projeye ilgiden memnun olduklarını belirtti. Bugüne kadar 300 civarında başvuru aldıklarını 28 Kasım’a kadar talep toplayıp çekiliş ile evlerin sahiplendirileceğini belirtti. Vatandaşların projenin güven, fiyat, konum ve kalite olarak farkını çok iyi gördüklerini bununda talebe yansıdığını belirtti. İsmail Bey, projenin Tarsus Belediyesi Şirketi olan İmar AŞ  arsasına yapılacağını belirterek toplamda 412 adet 3+1 tek tip konuttan oluşacağını vurguladı. Baraj konutları projesi  toplamda 31.380 m2 alan içeresinde 3.000 m2’si inşaat , 28,380 m2 si sosyal donatı (spor tesisleri, oyun parkları, bebek oyun alanları, 14 adet kamelya alanı, 7 barbekü alanları, futbol , basket, voleybol ve tenis sahaları,12.000 m2 çim alan, 5,100 adet peyzaj bitkisi, ) ve 470 araçlık otopark olarak projelendirilmiştir. Zemin katların Lobi ve sosyal alan olarak ayrılacağı 7 Blok’dan oluşan site bahçe içerisinde doğa ile iç içe İlkem kalite güvencesi ile Tarsus Halkını sosyal konut ile buluşturacaktır. 24 – 30 ay teslim süreli proje ile 80.000 peşin aylık 1500 tl taksitle 280.000 Tl sabit fiyat ile Tarsus’lu hemşerilerimize uygun fiyata kalite ev sahibi olma imkanı sağlayacak.  İsmail Bey, son başvurunun 28 Kasım olduğunu belirterek daha detaylı bilgi için Tarsus Halkı ve yatırımcıların 0324 626 25 15 nolu telefondan kendine ulaşabileceklerini belirtti. Önümüzdeki günlerde yeni projeler ile Tarsus Halkının ve yatırımcıların karşısında olacaklarını belirten İsmail Bey, talep fazla olursa ikinci bir proje daha yapabileceklerini gelen herkesi kayıt ettiklerini ilk kayıtlara göre ikinci bir projeyi daha açabileçeklerini söylediler en son olarak slogan gibi bir sözle ‘’ Bizi takip etmeye devam edin Tarsus’un çehresini değiştireceğiz.’’ dedi.
Ekleme Tarihi: 17 Kasım 2020 - Salı

Tarsus Halkından Yatırıma Destek …İlkem İnşaat Baraj Konutlarına Büyük İlgi,

Tarsus Halkından Yatırıma Destek …İlkem İnşaat Baraj Konutlarına Büyük İlgi,

Geçtiğimiz günlerde İlkem İnşaat yetkilisi İsmail Altun ile bir görüşme yapmış, yatırımları ve yatırım planları hakkında görüşmüştük.

Yatırımları içerisinde en yakın zamanda hayata geçecek proje olarak Baraj Konutları görünmekte idi. Hafta başlangıcı itibari cadde üstü açıkhava reklamları yanında yoğun takip alan sosyal medya hesapları ve yerel basın aracılığı ile görünürlüğünü arttırıcı çalışmalar ile tüm Tarsus halkının ve bizim dikkatimizi çekti.

Bugün durum nedir halkımız projeye ilgisi hangi boyutlarda diye İsmail Bey’i aradım.  İsmail Bey ‘’Tarsus halkının projeye ilgisi inanılmaz boyutlarda ve artmaya devam ediyor.’’ dedi. Telefonlarının neredeyse hiç susmadığı belirten İsmail bey  sadece bizi değil haber yapan tüm medya kuruluşlarınıda Tarsus halkının arayarak bilgi almaya çalıştığını memnuniyetle öğrendiğini belirtti.

Arayanların proje ile ilgili fiyat, ödeme şartları, teslim süreleri ve detay bilgi istediklerini belirten İsmail Bey, projeye ilgiden memnun olduklarını belirtti. Bugüne kadar 300 civarında başvuru aldıklarını 28 Kasım’a kadar talep toplayıp çekiliş ile evlerin sahiplendirileceğini belirtti. Vatandaşların projenin güven, fiyat, konum ve kalite olarak farkını çok iyi gördüklerini bununda talebe yansıdığını belirtti.

İsmail Bey, projenin Tarsus Belediyesi Şirketi olan İmar AŞ  arsasına yapılacağını belirterek toplamda 412 adet 3+1 tek tip konuttan oluşacağını vurguladı. Baraj konutları projesi  toplamda 31.380 m2 alan içeresinde 3.000 m2’si inşaat , 28,380 m2 si sosyal donatı (spor tesisleri, oyun parkları, bebek oyun alanları, 14 adet kamelya alanı, 7 barbekü alanları, futbol , basket, voleybol ve tenis sahaları,12.000 m2 çim alan, 5,100 adet peyzaj bitkisi, ) ve 470 araçlık otopark olarak projelendirilmiştir. Zemin katların Lobi ve sosyal alan olarak ayrılacağı 7 Blok’dan oluşan site bahçe içerisinde doğa ile iç içe İlkem kalite güvencesi ile Tarsus Halkını sosyal konut ile buluşturacaktır. 24 – 30 ay teslim süreli proje ile 80.000 peşin aylık 1500 tl taksitle 280.000 Tl sabit fiyat ile Tarsus’lu hemşerilerimize uygun fiyata kalite ev sahibi olma imkanı sağlayacak.

 İsmail Bey, son başvurunun 28 Kasım olduğunu belirterek daha detaylı bilgi için Tarsus Halkı ve yatırımcıların 0324 626 25 15 nolu telefondan kendine ulaşabileceklerini belirtti.

Önümüzdeki günlerde yeni projeler ile Tarsus Halkının ve yatırımcıların karşısında olacaklarını belirten İsmail Bey, talep fazla olursa ikinci bir proje daha yapabileceklerini gelen herkesi kayıt ettiklerini ilk kayıtlara göre ikinci bir projeyi daha açabileçeklerini söylediler en son olarak slogan gibi bir sözle ‘’ Bizi takip etmeye devam edin Tarsus’un çehresini değiştireceğiz.’’ dedi.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.