lösev

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu Atatürk'ü Anma Mesajı Yayımladı

Genel 09.11.2019 - 05:49, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2845+ kez okundu.
 

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu Atatürk'ü Anma Mesajı Yayımladı

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümünde anma mesajı yayımladı. Kaymakam Otcu mesajında şu ifadelere yer verdi;   "Büyük Önder Atatürk; Aziz Milletimizden aldığı güç ve destekle Kurtuluş Mücadelesine öncülük edip, millet egemenliğine dayanan, yeni ve modern bir devlet kurarak, güzel yarınların temellerini atmıştır. Ulu Önder Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaşma yolunda hedef ve gayretimiz, ülkemizin sahip olduğu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmektir. Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza dek yaşatma azmi ve kararlılığı ile bağımsızlık mücadelemizin Önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Atatürk’ümüzü; aramızdan ayrılışının 81’inci yılında sevgi, saygı ve gönül borcu duyarak anıyoruz."
Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümünde anma mesajı yayımladı. Kaymakam Otcu mesajında şu ifadelere yer verdi;  
"Büyük Önder Atatürk; Aziz Milletimizden aldığı güç ve destekle Kurtuluş Mücadelesine öncülük edip, millet egemenliğine dayanan, yeni ve modern bir devlet kurarak, güzel yarınların temellerini atmıştır. Ulu Önder Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaşma yolunda hedef ve gayretimiz, ülkemizin sahip olduğu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmektir. Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza dek yaşatma azmi ve kararlılığı ile bağımsızlık mücadelemizin Önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Atatürk’ümüzü; aramızdan ayrılışının 81’inci yılında sevgi, saygı ve gönül borcu duyarak anıyoruz."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.