lösev

TARSUS BELEDİYESİ BİR GÜN DEĞİL HER GÜN VATANDAŞIN YANINDA

Tarsus (BH) - BLOK HABER | 28.04.2022 - 09:19, Güncelleme: 28.04.2022 - 09:19 6810+ kez okundu.
 

TARSUS BELEDİYESİ BİR GÜN DEĞİL HER GÜN VATANDAŞIN YANINDA

TARSUS BELEDİYESİ BİR GÜN DEĞİL HER GÜN VATANDAŞIN YANINDA

Tarsus Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kadir Gecesi vesilesi ile kırsal mahallelere 6 ton soğan 7 bin ekmek dağıtan Tarsus Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ayında Tarsuslu vatandaşların da destekleri ile yardım faaliyetlerini sürdürüyor.   Tarsus Belediyesi, Kadir Gecesi’nde kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlara destek olmak amacıyla Halk Market ve Belediye Ekmek Fırını'ndan elde edilen ekmek ve soğanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Tarsuslu vatandaşların da askıda uygulaması ile destek verdiği yardım faaliyetinde Tarsus Belediyesi ekipleri kapı kapı dolaşarak kırsal mahallelere 6 ton soğan ve 7 bin ekmeğin dağıtımını gerçekleştirdi. Ramazan ayı boyunca vatandaşlara gıda kolisi de ulaştıran Tarsus Belediyesi sosyal belediyeciliğin sorumluluğu çerçevesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ayrıca Kadir Gecesi vesilesi ve Ramazan sebebi ile kentin çeşitli mahallelerinde bulunan camilerde 25 bin adet sahurluk ve irmik helvası ikramında bulunuldu.   BAŞKAN BOZDOĞAN, ’’YARDIMLARIMIZI HER GEÇEN GÜN BÜYÜTEREK VATANDAŞLARIMIZA EL UZATMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’ Ramazan ayının bereketi ile vatandaşların ekmek, gıda gibi ihtiyaçlarını karşılamak için büyük çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Bozdoğan, “ Tarsus Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya onların sorunlarına beklentilerine cevap vermeye gayret ediyoruz. Kırsal mahallelerimizde bugün ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine, Tarsuslu vatandaşlarımızın da destekleriyle soğan ve ekmek ulaştırdık. Dağıtımımız çeşitli mahallelerimizde devam edecektir. Ayrıca bir hususu da belirtmek isterim ki; Tarsus Belediyesi olarak imkânlarımız dâhilinde tüm ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaşmaya ve yardım ağımızı genişletmeye çalışıyoruz’’ dedi.   Vatandaşlar ise Her fırsatta ziyaret ederek yardım ve desteklerini vatandaşa ulaştıran Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür etti.
TARSUS BELEDİYESİ BİR GÜN DEĞİL HER GÜN VATANDAŞIN YANINDA

Tarsus Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kadir Gecesi vesilesi ile kırsal mahallelere 6 ton soğan 7 bin ekmek dağıtan Tarsus Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ayında Tarsuslu vatandaşların da destekleri ile yardım faaliyetlerini sürdürüyor.

 

Tarsus Belediyesi, Kadir Gecesi’nde kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlara destek olmak amacıyla Halk Market ve Belediye Ekmek Fırını'ndan elde edilen ekmek ve soğanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Tarsuslu vatandaşların da askıda uygulaması ile destek verdiği yardım faaliyetinde Tarsus Belediyesi ekipleri kapı kapı dolaşarak kırsal mahallelere 6 ton soğan ve 7 bin ekmeğin dağıtımını gerçekleştirdi. Ramazan ayı boyunca vatandaşlara gıda kolisi de ulaştıran Tarsus Belediyesi sosyal belediyeciliğin sorumluluğu çerçevesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ayrıca Kadir Gecesi vesilesi ve Ramazan sebebi ile kentin çeşitli mahallelerinde bulunan camilerde 25 bin adet sahurluk ve irmik helvası ikramında bulunuldu.

 

BAŞKAN BOZDOĞAN, ’’YARDIMLARIMIZI HER GEÇEN GÜN BÜYÜTEREK VATANDAŞLARIMIZA EL UZATMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Ramazan ayının bereketi ile vatandaşların ekmek, gıda gibi ihtiyaçlarını karşılamak için büyük çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Bozdoğan, “ Tarsus Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya onların sorunlarına beklentilerine cevap vermeye gayret ediyoruz. Kırsal mahallelerimizde bu gün ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine, Tarsuslu vatandaşlarımızın da destekleriyle soğan ve ekmek ulaştırdık. Dağıtımımız çeşitli mahallelerimizde devam edecektir. Ayrıca bir hususu da belirtmek isterim ki; Tarsus Belediyesi olarak imkânlarımız dâhilinde tüm ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaşmaya ve yardım ağımızı genişletmeye çalışıyoruz’’ dedi.

 

Vatandaşlar ise Her fırsatta ziyaret ederek yardım ve desteklerini vatandaşa ulaştıran Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür etti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.