lösev

Sevilen Kaymakam Muhammet ZENCİRLİden Vefa Projesi

Çamlıyayla (TG) - TARSUS GAZETESİ | 19.05.2021 - 08:27, Güncelleme: 19.05.2021 - 08:27 6160+ kez okundu.
 

Sevilen Kaymakam Muhammet ZENCİRLİden Vefa Projesi

Sevilen Kaymakam Muhammet ZENCİRLİden Vefa Projesi

Kaymakamımız tarafından başlatılan  “Vefa Projesi” hayata geçirildi. Çamlıyayla ilçesi sınırları içerisinde ikamet edip bakıma ihtiyacı olan, tek başına yaşayan ve bakacak kimsesi olmayan kişilere bir program dahilinde ziyaretler gerçekleştirerek, evlerinin temizliği, küçük çaplı tadilat işlerini, ilaç teminlerinin yanı sıra, temel ihtiyaçlarının karşılanması noktasında gerekli çalışmalar yapıldı. Bu projenin vefa isminin taşıdığını, çünkü yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızın hayatlarını daha temiz bir ortamda sürdürmelerini sağlamak, yaşam kalitelerini artırmak ve devletimizin sıcak elinin her daim yanlarında olduğunu hissettirmek olduğunu vurguladı. Ayrıca Covid-19 aşı sırası gelip, aşısını yaptıramayan  vatandaşlarımız için aşı randevuları alınarak,  evde aşılarının yapıldığını söyledi. Vefa Projesi kapsamında, ilçemizde  evde bakıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yardımlar hızlı bir şekilde verilmeye devam edeceğini açıklayan  Kaymakam Muhammet ZENCİRLİ,  Vefa Projesinin ilk etapta 19 vatandaşımıza yönelik uygulamaya geçildiğini, ileriki dönemlerde ise bu gibi projelerin artırılmasını temenni ettiğini belirtti.
Sevilen Kaymakam Muhammet ZENCİRLİden Vefa Projesi

Kaymakamımız tarafından başlatılan  “Vefa Projesi” hayata geçirildi.

Çamlıyayla ilçesi sınırları içerisinde ikamet edip bakıma ihtiyacı olan, tek başına yaşayan ve bakacak kimsesi olmayan kişilere bir program dahilinde ziyaretler gerçekleştirerek, evlerinin temizliği, küçük çaplı tadilat işlerini, ilaç teminlerinin yanı sıra, temel ihtiyaçlarının karşılanması noktasında gerekli çalışmalar yapıldı.

Bu projenin vefa isminin taşıdığını, çünkü yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızın hayatlarını daha temiz bir ortamda sürdürmelerini sağlamak, yaşam kalitelerini artırmak ve devletimizin sıcak elinin her daim yanlarında olduğunu hissettirmek olduğunu vurguladı. Ayrıca Covid-19 aşı sırası gelip, aşısını yaptıramayan  vatandaşlarımız için aşı randevuları alınarak,  evde aşılarının yapıldığını söyledi.

Vefa Projesi kapsamında, ilçemizde  evde bakıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yardımlar hızlı bir şekilde verilmeye devam edeceğini açıklayan 
Kaymakam Muhammet ZENCİRLİ,  Vefa Projesinin ilk etapta 19 vatandaşımıza yönelik uygulamaya geçildiğini, ileriki dönemlerde ise bu gibi projelerin artırılmasını temenni ettiğini belirtti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.