lösev

Şehzadeler in Yatırımları Görüşüldü

Genel (BH) - BLOK HABER | 01.06.2021 - 16:32, Güncelleme: 01.06.2021 - 16:32 2576+ kez okundu.
 

Şehzadeler in Yatırımları Görüşüldü

Şehzadeler in Yatırımları Görüşüldü

  AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhammet Çetin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Şehzadeler ilçesine yapılacak olan eğitim yatırımları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.   Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya makamında, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhammet Çetin’i ağırladı. Ziyarette ayrıca Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da yer aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yeni binasında hizmet vermeye başlamasından dolayı hayırlı olsun dileklerinin de iletildiği ziyarette Şehzadeler ilçesine yapılacak olan eğitim yatırımları da masaya yatırıldı. Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyarette içinde bulunulan Pandemi sürecinde özellikle eğitim yatırımlarının aksamadan devam etmesi için yapılacak çalışmalar görüşüldü.    
Şehzadeler in Yatırımları Görüşüldü


 
AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhammet Çetin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Şehzadeler ilçesine yapılacak olan eğitim yatırımları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya makamında, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhammet Çetin’i ağırladı. Ziyarette ayrıca Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da yer aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yeni binasında hizmet vermeye başlamasından dolayı hayırlı olsun dileklerinin de iletildiği ziyarette Şehzadeler ilçesine yapılacak olan eğitim yatırımları da masaya yatırıldı. Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyarette içinde bulunulan Pandemi sürecinde özellikle eğitim yatırımlarının aksamadan devam etmesi için yapılacak çalışmalar görüşüldü.
 
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.