lösev

Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker'den “MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’na” Destek

30.03.2020 - 22:41, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3851+ kez okundu.
 

Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker'den “MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’na” Destek

Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker'den “MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’na” Destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM" diyerek başlattığı kampanyaya Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli beş maaşını bağışlayarak güçlü bir destek verdi. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bir yardım hesabında toplanan yardımlar, yevmiye ile geçimini sürdüren kesimler başta olmak üzere, alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan dar gelirli vatandaşlarımıza ilave destek sağlamak amacıyla toplanıyor. [caption id="attachment_22293" align="alignnone" width="650"] Cumhurbaskani-Erdogan-maasini-bagisladi[/caption] [caption id="attachment_22299" align="alignnone" width="644"] Devlet Bahceli Biz Bize Yeteriz Milli Dayanisma Kampanyasina 5 Maas Iie Katildi[/caption] Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker ise Mersin'de kampanyaya ilk destek verenler arasında yer alıyor. Başkan Şeker sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, inşallah bu günleri atlatacağız ,inanç birliğiyaparak, ortak akıl ve irade paydasında buluşarak huzurlu ve güvenli yarınlara berabere ulaşacağız [caption id="attachment_22301" align="alignnone" width="960"] Mut Belediye Baskani Volkan Şeker Biz Bize Yeteriz[/caption] "Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker , '' MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI'na 10.000 (Onbin) TL bağışlıyorum'' dedi. #BizBizeYeteriz"

Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker'den “MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’na” Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM" diyerek başlattığı kampanyaya Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli beş maaşını bağışlayarak güçlü bir destek verdi. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bir yardım hesabında toplanan yardımlar, yevmiye ile geçimini sürdüren kesimler başta olmak üzere, alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan dar gelirli vatandaşlarımıza ilave destek sağlamak amacıyla toplanıyor. [caption id="attachment_22293" align="alignnone" width="650"]Cumhurbaskani-Erdogan-maasini-bagisladi Cumhurbaskani-Erdogan-maasini-bagisladi[/caption] [caption id="attachment_22299" align="alignnone" width="644"]Devlet Bahceli Biz Bize Yeteriz Milli Dayanisma Kampanyasina 5 Maas ile Katildi Devlet Bahceli Biz Bize Yeteriz Milli Dayanisma Kampanyasina 5 Maas Iie Katildi[/caption] Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker ise Mersin'de kampanyaya ilk destek verenler arasında yer alıyor. Başkan Şeker sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, inşallah bu günleri atlatacağız ,inanç birliğiyaparak, ortak akıl ve irade paydasında buluşarak huzurlu ve güvenli yarınlara berabere ulaşacağız [caption id="attachment_22301" align="alignnone" width="960"]Mut Belediye Baskani Volkan Şeker Biz Bize Yeteriz Mut Belediye Baskani Volkan Şeker Biz Bize Yeteriz[/caption] "Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker , '' MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI'na 10.000 (Onbin) TL bağışlıyorum'' dedi. #BizBizeYeteriz"
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.