lösev

Mersin polisi öğrencileri bilgilendirmeye devam ediyor

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2022 - 19:39, Güncelleme: 14.04.2022 - 13:26 4494+ kez okundu.
 

Mersin polisi öğrencileri bilgilendirmeye devam ediyor

Mersin polisi öğrencileri bilgilendirmeye devam ediyor

Mersin polisi öğrencileri farklı konularda bilgilendirmeye devam ediyor.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bilgilendirme ve önleme faaliyetleri çerçevesinde, Anamur ilçesindeki Evciler ve Köprübaşı ilkokullarında polislik mesleğinin tanıtılması, arkadaşlık ilişkileri, ailenin önemi, telefon ve internet kullanımı, genel asayiş kuralları, sosyal yaşantıda dikkat edilmesi gerekenler, emniyet kemeri takmanın önemi gibi konularında öğrencilere bilgiler verildi.
Mersin polisi öğrencileri bilgilendirmeye devam ediyor
Mersin polisi öğrencileri farklı konularda bilgilendirmeye devam ediyor.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bilgilendirme ve önleme faaliyetleri çerçevesinde, Anamur ilçesindeki Evciler ve Köprübaşı ilkokullarında polislik mesleğinin tanıtılması, arkadaşlık ilişkileri, ailenin önemi, telefon ve internet kullanımı, genel asayiş kuralları, sosyal yaşantıda dikkat edilmesi gerekenler, emniyet kemeri takmanın önemi gibi konularında öğrencilere bilgiler verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.