lösev

Kent Orkestrasından St. Paul Meydanında bahar konseri

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2022 - 11:21, Güncelleme: 30.04.2022 - 10:19 3672+ kez okundu.
 

Kent Orkestrasından St. Paul Meydanında bahar konseri

Kent Orkestrasından St. Paul Meydanında bahar konseri

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus St. Paul Kuyusu yanındaki meydanda “Bahar Konseri” düzenledi. Tarihi alanda seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle Tarsusluları coşturan Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ayakta alkışlandı.Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi öncülüğünde düzenlenen konserle Tarsuslular müziğe doydu. Tarihi Tarsus Evlerinin de bulunduğu Kızılmurat Mahallesindeki St. Paul Meydanında “Bahar Konseri” veren Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, gösterdiği performansla izleyicilerden tam not aldı. Şef Daniel Fedoreon yönetiminde birbirinden güzel eserleri seslendiren Kent Orkestrası ayakta alkışlandı. Program sonunda katılımcıların da eşliğinde 10. Yıl Marşı söylendi.“Bizlere çok keyifli anlar yaşattılar”Konserde Şef Fedoreon’a çiçek veren Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ünzile Kuru, “Bizlere çok keyifli anlar yaşattılar. Bu tarihi alanda, sizler gibi değerli sanatçıları dinlemekten son derece mutluyum. Bu orkestra Vahap Başkanımın emekleriyle yeniden yapılandırıldı. Bütün sanatçılar, çok değerli jürilerin seçimleriyle liyakatle göreve geldiler. Teşekkür ediyoruz kendilerine” diye konuştu.
Kent Orkestrasından St. Paul Meydanında bahar konseri
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus St. Paul Kuyusu yanındaki meydanda “Bahar Konseri” düzenledi. Tarihi alanda seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle Tarsusluları coşturan Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ayakta alkışlandı.
Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi öncülüğünde düzenlenen konserle Tarsuslular müziğe doydu. Tarihi Tarsus Evlerinin de bulunduğu Kızılmurat Mahallesindeki St. Paul Meydanında “Bahar Konseri” veren Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, gösterdiği performansla izleyicilerden tam not aldı. Şef Daniel Fedoreon yönetiminde birbirinden güzel eserleri seslendiren Kent Orkestrası ayakta alkışlandı. Program sonunda katılımcıların da eşliğinde 10. Yıl Marşı söylendi.

“Bizlere çok keyifli anlar yaşattılar”
Konserde Şef Fedoreon’a çiçek veren Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ünzile Kuru, “Bizlere çok keyifli anlar yaşattılar. Bu tarihi alanda, sizler gibi değerli sanatçıları dinlemekten son derece mutluyum. Bu orkestra Vahap Başkanımın emekleriyle yeniden yapılandırıldı. Bütün sanatçılar, çok değerli jürilerin seçimleriyle liyakatle göreve geldiler. Teşekkür ediyoruz kendilerine” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.