lösev

20 metrelik kuyuya düşen kediyi itfaiye ekipleri kurtardı

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2022 - 10:40, Güncelleme: 26.04.2022 - 07:34 2641+ kez okundu.
 

20 metrelik kuyuya düşen kediyi itfaiye ekipleri kurtardı

20 metrelik kuyuya düşen kediyi itfaiye ekipleri kurtardı

Mersin’inTarsus ilçesinde Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Tarsus Grup Amirliği arama-kurtarma ekipleri, Tarsus’ta yaklaşık 20 metre derinliğinde olan ve kullanılmayan atık su kuyusuna düşen kediyi kurtardı.Alınan bilgiye göre, Şehitishak Mahallesi 3226 Sokak No:5 adresinde yer alan müstakil evin bahçesinde bulunan ve kullanılmayan yaklaşık 20 metre derinlikteki atık su kuyusuna kedi düştü. Talihsiz kedinin sesini duyan ev sahibi, durumu Büyükşehir İtfaiyesi’ne bildirdi. Ekipler, oldukça dar olan kuyunun kapak kısmından aşağıya hayvanın tutunabilmesi için kenarına çuvalın bağlı olduğu kovayı, iple aşağıya sarkıttı.Çuvala ve kovaya tutunan kedi, ekiplerin titiz şekilde davranmasıyla güvenli şekilde yukarı çekildi. Genel sağlık durumunun iyi olduğu gözlenen kedi, ardından hızla olay yerinden uzaklaştı.
20 metrelik kuyuya düşen kediyi itfaiye ekipleri kurtardı
Mersin’in
Tarsus ilçesinde Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Tarsus Grup Amirliği arama-kurtarma ekipleri, Tarsus’ta yaklaşık 20 metre derinliğinde olan ve kullanılmayan atık su kuyusuna düşen kediyi kurtardı.
Alınan bilgiye göre, Şehitishak Mahallesi 3226 Sokak No:5 adresinde yer alan müstakil evin bahçesinde bulunan ve kullanılmayan yaklaşık 20 metre derinlikteki atık su kuyusuna kedi düştü. Talihsiz kedinin sesini duyan ev sahibi, durumu Büyükşehir İtfaiyesi’ne bildirdi. Ekipler, oldukça dar olan kuyunun kapak kısmından aşağıya hayvanın tutunabilmesi için kenarına çuvalın bağlı olduğu kovayı, iple aşağıya sarkıttı.
Çuvala ve kovaya tutunan kedi, ekiplerin titiz şekilde davranmasıyla güvenli şekilde yukarı çekildi. Genel sağlık durumunun iyi olduğu gözlenen kedi, ardından hızla olay yerinden uzaklaştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.