lösev

BU BAYRAM ÇOCUKLAR DEĞİL, BÜYÜKŞEHİR KAPI KAPI DOLAŞTI

Gündem (BH) - BLOK HABER | 13.05.2021 - 15:51, Güncelleme: 13.05.2021 - 15:51 7032+ kez okundu.
 

BU BAYRAM ÇOCUKLAR DEĞİL, BÜYÜKŞEHİR KAPI KAPI DOLAŞTI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda çocuklara 52 bin adet bayram hediyesi dağıttı.

ÇOCUKLAR EVDE, BÜYÜKŞEHİR’LE BAYRAM HEDİYELERİ KAPIDA. BU BAYRAM ÇOCUKLAR DEĞİL, BÜYÜKŞEHİR KAPI KAPI DOLAŞTI.  52 BİN ADET KALEMLİK VE KUPA 13 İLÇEDE ÇOCUKLARA ULAŞTI Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda çocuklara 52 bin adet bayram hediyesi dağıttı. İçerisinde bayram şekerlerinin yer aldığı kalemlik ve kupa bardaklar 13 ilçenin tamamına ulaştırıldı. Koronavirüs salgınından önce çocuklar kapı kapı dolaşıp şeker toplarken, salgında Büyükşehir çocukların kapısını çalıp şeker dağıttı. Mersin Büyükşehir Belediyesi sayesinde bu yıl tam kapanma sürecine denk gelen Ramazan Bayramı’nda çocuklar şekersiz ve hediyesiz kalmadı. Sosyal Hizmetler Dairesi öncülüğünde, Kadın ve Aile Hizmetleri, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi, Özel Kalem Müdürlüğü ve ilçelerde Muhtarlık İşleri Dairesi personeli, kalemlik ve kupa bardaktan oluşan toplam 52 bin bayram hediyesinin içerisine bayram şekerleri yerleştirerek 13 ilçenin tamamında dağıtım gerçekleştirdi. Bu bayram kapı kapı dolaşan çocuklar değil, Büyükşehir oldu Ramazan Bayramı bu yıl tam kapanma sürecine denk geldi. Çocuklar, bayramı evlerinde kutlamak zorunda kaldı. Eski bayramlardaki gibi kapı kapı dolaşıp şeker toplama geleneği bu yıl gerçekleşememiş olsa da çocuklar yine de şekersiz kalmadı. Kapıları bu defa çocuklar değil, Büyükşehir personeli dolaştı. 40 bin adet kalemlik ve 12 bin adet kupa bardağın içerisini tepeleme bayram şekerleriyle dolduran Büyükşehir, hediyeleri çocukların evlerine kadar ulaştırdı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda çocuklara 52 bin adet bayram hediyesi dağıttı.

ÇOCUKLAR EVDE, BÜYÜKŞEHİR’LE BAYRAM HEDİYELERİ KAPIDA. BU BAYRAM ÇOCUKLAR DEĞİL, BÜYÜKŞEHİR KAPI KAPI DOLAŞTI.  52 BİN ADET KALEMLİK VE KUPA 13 İLÇEDE ÇOCUKLARA ULAŞTI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda çocuklara 52 bin adet bayram hediyesi dağıttı. İçerisinde bayram şekerlerinin yer aldığı kalemlik ve kupa bardaklar 13 ilçenin tamamına ulaştırıldı. Koronavirüs salgınından önce çocuklar kapı kapı dolaşıp şeker toplarken, salgında Büyükşehir çocukların kapısını çalıp şeker dağıttı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi sayesinde bu yıl tam kapanma sürecine denk gelen Ramazan Bayramı’nda çocuklar şekersiz ve hediyesiz kalmadı. Sosyal Hizmetler Dairesi öncülüğünde, Kadın ve Aile Hizmetleri, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi, Özel Kalem Müdürlüğü ve ilçelerde Muhtarlık İşleri Dairesi personeli, kalemlik ve kupa bardaktan oluşan toplam 52 bin bayram hediyesinin içerisine bayram şekerleri yerleştirerek 13 ilçenin tamamında dağıtım gerçekleştirdi.

Bu bayram kapı kapı dolaşan çocuklar değil, Büyükşehir oldu

Ramazan Bayramı bu yıl tam kapanma sürecine denk geldi. Çocuklar, bayramı evlerinde kutlamak zorunda kaldı. Eski bayramlardaki gibi kapı kapı dolaşıp şeker toplama geleneği bu yıl gerçekleşememiş olsa da çocuklar yine de şekersiz kalmadı. Kapıları bu defa çocuklar değil, Büyükşehir personeli dolaştı. 40 bin adet kalemlik ve 12 bin adet kupa bardağın içerisini tepeleme bayram şekerleriyle dolduran Büyükşehir, hediyeleri çocukların evlerine kadar ulaştırdı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.