lösev

İklim İnşaat Yeni Projeleri İle Tarsus'un Çehresini Değiştiriyor

Genel (BH) - BLOK HABER | 06.02.2021 - 13:48, Güncelleme: 06.02.2021 - 13:48 3973+ kez okundu.
 

İklim İnşaat Yeni Projeleri İle Tarsus'un Çehresini Değiştiriyor

İklim İnşaat Yeni Projeleri İle Tarsus'un Çehresini Değiştiriyor

İlkem Yapı Tarsus olarak , yeni Projeleri ile doğa ile iç içe bir yaşamı uygun fiyatlara sunmak ana hedefleri. 3 Sene önce Tarsus ‘ta ofis açan ve inşaat projelerine başlayan İlkem İnşaat hakkında neler biliyoruz, kimdir ,bitmiş projeleri ve planlama aşamasındaki projeler nelerdir? Faaliyetlerine 1998 yılında kurduğu İlkem Tekstil ile başlayan İlkem Şirketler Grubu, inşaat, tekstil, mobilya ve turizm sektöründe faaliyet göstermektedir. Dora konsepti ile üretimini tamamladığı projelerde çizgi üstü standartları yaşam standardı haline getirmeyi başaran İlkem Şirketler Grubu, bugüne kadar tamamladığı projelerle 2000 üzeri nitelikli konut inşa etmiş ve bu projelerin birçoğunda hızlı satış rekorlarının ve arzın çok üzerindeki talebin haklı gururunu yaşamıştır. İlkem'in modernize ettiği Dora konsepti ile fikirleri sanat eserlerine dönüştürerek üretilen her yeni projede daha yenilikçi ve ihtiyaçlara cevap verebilecek tüm detayların düşünülmesi amaçlanmıştır. İlkem İnşaat vizyon olarak temeli insana ve doğaya saygı olan, bireyin doğallığıyla bağını koparmadan modernlik, mimari ve teknolojiden üst düzeyde faydalanmasını sağlamak ve bu sayede yaşam felsefemizi tüm Mersin'e örnek oluşturacağımızı gözden kaçırmadan, yaşam pratiğine aktarmak benimsemiştir. Tarsus’ta ki ilk projesi olan 44 daireli N-Life konutlarını sözleşme bitiş tarihinden önce teslim edip (15 Ay) kısa sürede satışını tamamlayarak adını ve kalitesini Tarsus halkına duyurmuş oldu. Halen inşaatı devam eden 90 konutluk projesi yanında proje ve ruhsatlama aşamasında olan 1200 konutluk projeleri mevcuttur. 2020 son aylarında Tarsus Belediyesi Şirketi olan İmar AŞ  arsasına temelini atacağı 412 Konutluk 3+1 tek tip Baraj konutları projesi ile 31.380 m2 alan içeresine 3.000 m2’si inşaat , 28,380 m2 si sosyal donatı (spor tesisleri, oyun parkları, bebek oyun alanları, 14 adet kamelya alanı, 7 barbekü alanları, futbol , basket, voleybol ve tenis sahaları,12.000 m2 çim alan, 5,100 adet peyzaj bitkisi, ) ve 470 araçlık otopark olarak projelendirtmiştir. Zemin katların Lobi ve sosyal alan olarak ayrılacağı 7 Blok’dan oluşan site bahçe içerisinde doğa ile iç içe İlkem kalite güvencesi ile Tarsus Halkını sosyal konut ile buluşturacaktır. 24 – 30 ay teslim süreli proje ile 80.000 peşin aylık 1500 tl taksitle 280.000 Tl sabit fiyat ile Tarsus’lu hemşerilerimize uygun fiyata kalite ev sahibi olma imkanı sağlıyor.On Başvuru 28 Kasım. İletişim 0532 492 36 96 İsmail Bey maşallah anlattıkça insanın ev alası geliyor. Zamanımız olsa tüm gün Tarsus ve Tarsuslular için İlkem Yapının Proje ve yatırımlarını anlatacak. Yeni projelerin bilgisini ilk bize vereceği sözünü alarak yanından ayıldık. Tarsus Halkı içi çok güzel projeler herkesin faydalanması umuduyla diyoruz. Dip Not: İş Dünyası için çok yakında Yeni Hükümet Konağı ve Tarsu Avm yanı Ofis ve Home Ofis  yenilikçi modern bir yapıyı da daha hizmete açacaklar .
İklim İnşaat Yeni Projeleri İle Tarsus'un Çehresini Değiştiriyor

İlkem Yapı Tarsus olarak , yeni Projeleri ile doğa ile iç içe bir yaşamı uygun fiyatlara sunmak ana hedefleri. 3 Sene önce Tarsus ‘ta ofis açan ve inşaat projelerine başlayan İlkem İnşaat hakkında neler biliyoruz, kimdir ,bitmiş projeleri ve planlama aşamasındaki projeler nelerdir?

Faaliyetlerine 1998 yılında kurduğu İlkem Tekstil ile başlayan İlkem Şirketler Grubu, inşaat, tekstil, mobilya ve turizm sektöründe faaliyet göstermektedir. Dora konsepti ile üretimini tamamladığı projelerde çizgi üstü standartları yaşam standardı haline getirmeyi başaran İlkem Şirketler Grubu, bugüne kadar tamamladığı projelerle 2000 üzeri nitelikli konut inşa etmiş ve bu projelerin birçoğunda hızlı satış rekorlarının ve arzın çok üzerindeki talebin haklı gururunu yaşamıştır. İlkem'in modernize ettiği Dora konsepti ile fikirleri sanat eserlerine dönüştürerek üretilen her yeni projede daha yenilikçi ve ihtiyaçlara cevap verebilecek tüm detayların düşünülmesi amaçlanmıştır.

İlkem İnşaat vizyon olarak temeli insana ve doğaya saygı olan, bireyin doğallığıyla bağını koparmadan modernlik, mimari ve teknolojiden üst düzeyde faydalanmasını sağlamak ve bu sayede yaşam felsefemizi tüm Mersin'e örnek oluşturacağımızı gözden kaçırmadan, yaşam pratiğine aktarmak benimsemiştir.

Tarsus’ta ki ilk projesi olan 44 daireli N-Life konutlarını sözleşme bitiş tarihinden önce teslim edip (15 Ay) kısa sürede satışını tamamlayarak adını ve kalitesini Tarsus halkına duyurmuş oldu. Halen inşaatı devam eden 90 konutluk projesi yanında proje ve ruhsatlama aşamasında olan 1200 konutluk projeleri mevcuttur.

2020 son aylarında Tarsus Belediyesi Şirketi olan İmar AŞ  arsasına temelini atacağı 412 Konutluk 3+1 tek tip Baraj konutları projesi ile 31.380 m2 alan içeresine 3.000 m2’si inşaat , 28,380 m2 si sosyal donatı (spor tesisleri, oyun parkları, bebek oyun alanları, 14 adet kamelya alanı, 7 barbekü alanları, futbol , basket, voleybol ve tenis sahaları,12.000 m2 çim alan, 5,100 adet peyzaj bitkisi, ) ve 470 araçlık otopark olarak projelendirtmiştir. Zemin katların Lobi ve sosyal alan olarak ayrılacağı 7 Blok’dan oluşan site bahçe içerisinde doğa ile iç içe İlkem kalite güvencesi ile Tarsus Halkını sosyal konut ile buluşturacaktır. 24 – 30 ay teslim süreli proje ile 80.000 peşin aylık 1500 tl taksitle 280.000 Tl sabit fiyat ile Tarsus’lu hemşerilerimize uygun fiyata kalite ev sahibi olma imkanı sağlıyor.On Başvuru 28 Kasım. İletişim 0532 492 36 96

İsmail Bey maşallah anlattıkça insanın ev alası geliyor. Zamanımız olsa tüm gün Tarsus ve Tarsuslular için İlkem Yapının Proje ve yatırımlarını anlatacak. Yeni projelerin bilgisini ilk bize vereceği sözünü alarak yanından ayıldık. Tarsus Halkı içi çok güzel projeler herkesin faydalanması umuduyla diyoruz.

Dip Not: İş Dünyası için çok yakında Yeni Hükümet Konağı ve Tarsu Avm yanı Ofis ve Home Ofis  yenilikçi modern bir yapıyı da daha hizmete açacaklar .

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.