lösev

Haluk Levent 28 Ekim’de Tarsus’ta

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2022 - 16:32, Güncelleme: 26.10.2022 - 16:39 3219+ kez okundu.
 

Haluk Levent 28 Ekim’de Tarsus’ta

Tarsus Belediyesi, Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayacak.

Tarsus Belediyesi, Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayacak. İki gün sürecek olan birbirinden renkli ve anlamlı etkinliklerin yer aldığı kutlama programları sanatçı Haluk Levent konseri ile taçlanacak. Haluk Levent, sevilen şarkılarını 28 Ekim Cuma günü saat 21.00’da Tarsuslularla Atatürk Gösteri Merkezinde birlikte söyleyecek. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, cumhuriyet etkinliklerine tüm Tarsusluları davet ederek, “Tüm vatandaşlarımızı bir ve beraber olmak için cumhuriyet etkinliklerimize bekliyoruz” dedi Dolu dolu etkinlik 28 Ekim Cuma günü Haluk Levent konseri öncesi akşam saat 18.30’da Ergenekon Mahallesi’nde bulunan STEM Merkezi önünden Atatürk Gösteri Merkezine kadar ’cumhuriyet yürüyüşü’ gerçekleştirilecek. Yürüyüşün ardından saat 19.00’da Tarsus Belediyesi Kent Orkestrası, Atatürk Gösteri Merkezinde sevilen müziklerini seslendirecek. Ardından 20.00’da Interaktif Showman Doğukan Alsay, yaptığı özel interaktif sahne performansı ile vatandaşlara keyifli bir akşam yaşatacak. Haluk Levent, sevilen şarkılarını söyleyecek Sanatçı Haluk Levent, Tarsus Belediyesinin Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde organize edeceği ‘Cumhuriyet Konseri’nde sahne alarak şarkılarını Tarsuslular için söyleyecek. 28 Ekim Cuma günü, ’cumhuriyet yürüyüşü’ ve diğer konser programlarının ardından saat 21.00’da başlayacak olan ücretsiz konser, Atatürk Gösteri Merkezinde binlerce kişiyi bir araya getirecek. Etkinlikler cumartesi günü de devam edecek 29 Ekim coşkusu 2 gün süren programlar ile doyasıya yaşanacak. 29 Ekim Cumartesi saat 14.30 Nikah Salonunda Golden Horn Brass konseri gerçekleştirilecek. Saat 15.30’da ise Nikah Salonunda Cumhuriyet Vakfı Başkanı Alev Coşkun söyleşisi gerçekleştirilecek. Saat 17.00’da STEM Merkezinde çocuklarla yazar-gazeteci Işık Kansu ve Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın katılımı ile çocuklarla etkinlik yapılacak ve hediye dağıtımı gerçekleştirilecek. Etkinlik 19.00’da Kubatpaşa Medresesi’nde Mersin Devlet Opera ve Balesi müzik şöleni ile sonlanacak.
Tarsus Belediyesi, Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayacak.

Tarsus Belediyesi, Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayacak.
İki gün sürecek olan birbirinden renkli ve anlamlı etkinliklerin yer aldığı kutlama programları sanatçı Haluk Levent konseri ile taçlanacak. Haluk Levent, sevilen şarkılarını 28 Ekim Cuma günü saat 21.00’da Tarsuslularla Atatürk Gösteri Merkezinde birlikte söyleyecek. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, cumhuriyet etkinliklerine tüm Tarsusluları davet ederek, “Tüm vatandaşlarımızı bir ve beraber olmak için cumhuriyet etkinliklerimize bekliyoruz” dedi

Dolu dolu etkinlik
28 Ekim Cuma günü Haluk Levent konseri öncesi akşam saat 18.30’da Ergenekon Mahallesi’nde bulunan STEM Merkezi önünden Atatürk Gösteri Merkezine kadar ’cumhuriyet yürüyüşü’ gerçekleştirilecek. Yürüyüşün ardından saat 19.00’da Tarsus Belediyesi Kent Orkestrası, Atatürk Gösteri Merkezinde sevilen müziklerini seslendirecek. Ardından 20.00’da Interaktif Showman Doğukan Alsay, yaptığı özel interaktif sahne performansı ile vatandaşlara keyifli bir akşam yaşatacak.

Haluk Levent, sevilen şarkılarını söyleyecek
Sanatçı Haluk Levent, Tarsus Belediyesinin Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde organize edeceği ‘Cumhuriyet Konseri’nde sahne alarak şarkılarını Tarsuslular için söyleyecek. 28 Ekim Cuma günü, ’cumhuriyet yürüyüşü’ ve diğer konser programlarının ardından saat 21.00’da başlayacak olan ücretsiz konser, Atatürk Gösteri Merkezinde binlerce kişiyi bir araya getirecek.

Etkinlikler cumartesi günü de devam edecek
29 Ekim coşkusu 2 gün süren programlar ile doyasıya yaşanacak. 29 Ekim Cumartesi saat 14.30 Nikah Salonunda Golden Horn Brass konseri gerçekleştirilecek. Saat 15.30’da ise Nikah Salonunda Cumhuriyet Vakfı Başkanı Alev Coşkun söyleşisi gerçekleştirilecek. Saat 17.00’da STEM Merkezinde çocuklarla yazar-gazeteci Işık Kansu ve Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın katılımı ile çocuklarla etkinlik yapılacak ve hediye dağıtımı gerçekleştirilecek. Etkinlik 19.00’da Kubatpaşa Medresesi’nde Mersin Devlet Opera ve Balesi müzik şöleni ile sonlanacak.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.