lösev

Büyükşehir'den Ceyhan Caddesi'ne sıcak asfalt

18.03.2024 - 12:35, Güncelleme: 18.03.2024 - 12:35 388+ kez okundu.
 

Büyükşehir'den Ceyhan Caddesi'ne sıcak asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçesi Ceyhan Caddesi üzerinde sıcak asfalt çalışması başlattı. Antalya Büyükşehir Belediyesi vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşımı için kent merkezindeki caddelerde asfalt yenileme çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı kullanım ömrünü tamamlayan, Kepez ilçesi Ceyhan Caddesi’ni sıcak asfaltla kapladı. KONFORLU SEYAHAT EDİLEBİLECEK Alt yapı kurumlarının çalışmaları ve asfaltın zamanla deforme olması nedeniyle sürücülerin sıkıntı yaşadığı caddede Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler yaklaşık 1.5 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirdi. Kısa sürede tamamlanan çalışmayla Ceyhan Caddesi daha konforlu hale geldi.  Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçesi Ceyhan Caddesi üzerinde sıcak asfalt çalışması başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşımı için kent merkezindeki caddelerde asfalt yenileme çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı kullanım ömrünü tamamlayan, Kepez ilçesi Ceyhan Caddesi’ni sıcak asfaltla kapladı.

KONFORLU SEYAHAT EDİLEBİLECEK

Alt yapı kurumlarının çalışmaları ve asfaltın zamanla deforme olması nedeniyle sürücülerin sıkıntı yaşadığı caddede Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler yaklaşık 1.5 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirdi. Kısa sürede tamamlanan çalışmayla Ceyhan Caddesi daha konforlu hale geldi. 


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.