lösev

BÜYÜKŞEHİR KARİYER MERKEZİ MODER ARASINDA PROJE ODAKLI İŞ BİRLİĞİ

Genel (BH) - BLOK HABER | 13.07.2024 - 11:59, Güncelleme: 13.07.2024 - 11:59 31749+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR KARİYER MERKEZİ MODER ARASINDA PROJE ODAKLI İŞ BİRLİĞİ

Çokgünlü: “Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, önemli çözüm ortaklarımızdan”

BÜYÜKŞEHİR KARİYER MERKEZİ İLE MODER ARASINDA PROJE ODAKLI İŞ BİRLİĞİ   İşgücü piyasasının tüm taraflarına yönelik birçok projeyi hayata geçiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi; iş dünyasını geleceğe hazırlama hedefiyle faaliyetlerine devam ederken, işgücü piyasasının ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerini çeşitlendirmeye de devam ediyor. Kariyer Merkezi yetkilileri bu çerçevede, kısa adı MODER olan Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği üyeleri bir araya geldi.     İş arayanlara, öğrencilere, gençlere ve işverenlere rehberlik, danışmanlık ve yönlendirme hizmetleri sunmak amacıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Kariyer Merkezi, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.   İşgücü piyasasının tüm taraflarına yönelik birçok projeyi hayata geçiren Kariyer Merkezi, iş dünyasını geleceğe hazırlama hedefiyle faaliyetlerine devam ederken, işgücü piyasasının ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerini çeşitlendirmeye de devam ediyor.   Kariyer Merkezi yetkilileri bu çerçevede,  kısa adı MODER olan Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği üyeleri bir araya geldi. MODER Başkanı Ziya Çokgünlü, Yönetim Kurulu Üyesi Yeşim Kış Akcer ve Dernek Koordinatörü Mine Soner’in katılım sağladığı toplantıda, kariyer danışmanları da hazır bulundu. Toplantıda; otomotiv sektörüne yönelik ihtiyaç analizi, sektöre yönelik personel ihtiyaçları, sektörün gelişimine katkı sunacak eğitimler ve otomotiv sektörü ile gençleri buluşturacak kariyer etkinlikleri gibi konularda istişareler yapıldı.   Özada: “İşgücü piyasasının tüm tarafları ile yakın iş birliği içinde çalışıyoruz” Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, işgücü piyasasının tüm tarafları ile yakın iş birliği içinde çalıştıklarını belirtti. Kariyer Merkezi'nin, iş dünyasına yönelik hem bütüncül hem de sektörel çalışmalar yaparak iş dünyasının ihtiyaçlarını tespit ettiğini ve hizmet planlamasını bu doğrultuda gerçekleştirdiğini vurgulayan Özada, “Bu bağlamda ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla periyodik olarak istişare ve planlama toplantıları yapıyoruz. MODER ile yapılan bu görüşmenin de, otomotiv sektöründe iş birliğini artıracak sürdürülebilir projeler için önemli bir adım olduğunu düşünüyorum” dedi.   Çokgünlü: “Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, önemli çözüm ortaklarımızdan” MODER Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Çokgünlü ise, otomotiv sektörünün gelişimi için ilgili kurum ve kuruluşlarla iş birliğine hazır olduklarının ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi'nin de önemli çözüm ortaklarından biri olduğunun altını çizdi. Çokgünlü gelecek dönemde; otomotiv sektörünün ihtiyaçları, personel istihdamı, personel eğitimleri, işveren ve çalışanlara yönelik kişisel ve kurumsal eğitimler ile sektörün gençlerle buluşması gibi birçok projeyi hayata geçirmeyi hedeflediklerini de sözlerine ekledi.    
Çokgünlü: “Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, önemli çözüm ortaklarımızdan”

BÜYÜKŞEHİR KARİYER MERKEZİ İLE MODER ARASINDA PROJE ODAKLI İŞ BİRLİĞİ

 

İşgücü piyasasının tüm taraflarına yönelik birçok projeyi hayata geçiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi; iş dünyasını geleceğe hazırlama hedefiyle faaliyetlerine devam ederken, işgücü piyasasının ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerini çeşitlendirmeye de devam ediyor. Kariyer Merkezi yetkilileri bu çerçevede, kısa adı MODER olan Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği üyeleri bir araya geldi.

 

 

İş arayanlara, öğrencilere, gençlere ve işverenlere rehberlik, danışmanlık ve yönlendirme hizmetleri sunmak amacıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Kariyer Merkezi, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

 

İşgücü piyasasının tüm taraflarına yönelik birçok projeyi hayata geçiren Kariyer Merkezi, iş dünyasını geleceğe hazırlama hedefiyle faaliyetlerine devam ederken, işgücü piyasasının ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerini çeşitlendirmeye de devam ediyor.

 

Kariyer Merkezi yetkilileri bu çerçevede,  kısa adı MODER olan Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği üyeleri bir araya geldi. MODER Başkanı Ziya Çokgünlü, Yönetim Kurulu Üyesi Yeşim Kış Akcer ve Dernek Koordinatörü Mine Soner’in katılım sağladığı toplantıda, kariyer danışmanları da hazır bulundu. Toplantıda; otomotiv sektörüne yönelik ihtiyaç analizi, sektöre yönelik personel ihtiyaçları, sektörün gelişimine katkı sunacak eğitimler ve otomotiv sektörü ile gençleri buluşturacak kariyer etkinlikleri gibi konularda istişareler yapıldı.

 

Özada: “İşgücü piyasasının tüm tarafları ile yakın iş birliği içinde çalışıyoruz”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, işgücü piyasasının tüm tarafları ile yakın iş birliği içinde çalıştıklarını belirtti. Kariyer Merkezi'nin, iş dünyasına yönelik hem bütüncül hem de sektörel çalışmalar yaparak iş dünyasının ihtiyaçlarını tespit ettiğini ve hizmet planlamasını bu doğrultuda gerçekleştirdiğini vurgulayan Özada, “Bu bağlamda ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla periyodik olarak istişare ve planlama toplantıları yapıyoruz. MODER ile yapılan bu görüşmenin de, otomotiv sektöründe iş birliğini artıracak sürdürülebilir projeler için önemli bir adım olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

Çokgünlü: “Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, önemli çözüm ortaklarımızdan”

MODER Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Çokgünlü ise, otomotiv sektörünün gelişimi için ilgili kurum ve kuruluşlarla iş birliğine hazır olduklarının ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi'nin de önemli çözüm ortaklarından biri olduğunun altını çizdi. Çokgünlü gelecek dönemde; otomotiv sektörünün ihtiyaçları, personel istihdamı, personel eğitimleri, işveren ve çalışanlara yönelik kişisel ve kurumsal eğitimler ile sektörün gençlerle buluşması gibi birçok projeyi hayata geçirmeyi hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

 

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.