lösev

Başkan Özyiğit Üniversite Caddesi esnafını gezdi

Yenişehir (TG) - TARSUS GAZETESİ | 28.12.2021 - 12:47, Güncelleme: 28.12.2021 - 12:47 10191+ kez okundu.
 

Başkan Özyiğit Üniversite Caddesi esnafını gezdi

Başkan Özyiğit Üniversite Caddesi esnafını gezdi

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Üniversitesi Caddesi esnafını ziyaret etti. Başkan Özyiğit, “Hemşehrilerimizi ve öğrenci kardeşlerimizi dinledik. Kentimizle ilgili çok kıymetli önerilerini aldık. Her zaman dediğimiz gibi, halkın fikirlerine dayalı kent yönetimi beraberinde başarıyı da getirecek.” dedi. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, düzenli olarak yaptığı mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretlerinde hem belediyenin hizmetlerini anlatan hem de vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Özyiğit, son olarak Çiftlikköy Mahallesi’nden bulunan Üniversite Caddesi’ni gezdi. Başkan Abdullah Özyiğit, işletmeciler, çalışanlar ve caddede bulunan kafeteryalarda vakit geçiren üniversite öğrencileriyle tek tek sohbet etti. Halkın yararlanabilmesi için Yenişehir’de hayata geçirdikleri projeleri anlatan ve vatandaşların taleplerini alan Başkan Özyiğit, üniversite öğrencilerini de kültür ve sanat etkinliklerine davet etti. Başkan Özyiğit, “İlk gün olduğu gibi bugün de vatandaşlarımızla buluşuyoruz.” 5 yıllık stratejik planlarını hazırlarken düzenledikleri mahalle toplantılarını hatırlatan Başkan Abdullah Özyiğit, “Mümkün olduğunca daha çok hemşehrimize ulaşmak ve önerilerini almak istiyoruz. Göreve başlar başlamaz da bunu yaptık. Çünkü biliyoruz ki her bir fikir çok önemli. Seçildikten hemen sonra 5 yıllık stratejik planımızı oluşturmak amacıyla 32 mahallemizde toplantılar düzenleyerek, halkımızı dinledik. Muhtarlıklara sandıklar kurarak, toplantılara katılamayan vatandaşlarımızın öneri ve taleplerini yazılı olarak aldık. Bu toplantılardan uzmanların ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla spor, sosyo-kültürel, sosyal hizmetler, kentsel hizmetler ve ekoloji konularında çalıştaylar düzenledik. Mahalle toplantıları ve çalıştaylarda elde ettiğimiz veriler stratejik planımızın temelini oluşturdu. Ve Türkiye’de ilk defa bir belediye stratejik planını halkın katılımı ile hazırlamış oldu. Bu bizim için çok kıymetli. Çünkü ‘kentimizi birlikte yöneteceğiz’ diye söz vermiştik. İlk gün olduğu gibi bugün de vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Her hafta farklı bir mahalledeyiz. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Halkımızın taleplerini ve fikirlerini alıyoruz. Bu anlayışla devam edeceğiz.” dedi.
Başkan Özyiğit Üniversite Caddesi esnafını gezdi

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Üniversitesi Caddesi esnafını ziyaret etti. Başkan Özyiğit, “Hemşehrilerimizi ve öğrenci kardeşlerimizi dinledik. Kentimizle ilgili çok kıymetli önerilerini aldık. Her zaman dediğimiz gibi, halkın fikirlerine dayalı kent yönetimi beraberinde başarıyı da getirecek.” dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, düzenli olarak yaptığı mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretlerinde hem belediyenin hizmetlerini anlatan hem de vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Özyiğit, son olarak Çiftlikköy Mahallesi’nden bulunan Üniversite Caddesi’ni gezdi. Başkan Abdullah Özyiğit, işletmeciler, çalışanlar ve caddede bulunan kafeteryalarda vakit geçiren üniversite öğrencileriyle tek tek sohbet etti. Halkın yararlanabilmesi için Yenişehir’de hayata geçirdikleri projeleri anlatan ve vatandaşların taleplerini alan Başkan Özyiğit, üniversite

öğrencilerini de kültür ve sanat etkinliklerine davet etti.

Başkan Özyiğit, “İlk gün olduğu gibi bugün de vatandaşlarımızla buluşuyoruz.” 5 yıllık stratejik planlarını hazırlarken düzenledikleri mahalle toplantılarını hatırlatan Başkan Abdullah Özyiğit, “Mümkün olduğunca daha çok hemşehrimize ulaşmak ve önerilerini almak istiyoruz. Göreve başlar başlamaz da bunu yaptık. Çünkü biliyoruz ki her bir fikir çok önemli. Seçildikten hemen sonra 5 yıllık stratejik planımızı oluşturmak amacıyla 32 mahallemizde toplantılar düzenleyerek, halkımızı dinledik. Muhtarlıklara sandıklar kurarak, toplantılara katılamayan vatandaşlarımızın öneri ve taleplerini yazılı olarak aldık. Bu toplantılardan uzmanların ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla spor, sosyo-kültürel, sosyal hizmetler, kentsel hizmetler ve ekoloji konularında çalıştaylar düzenledik. Mahalle toplantıları ve çalıştaylarda elde ettiğimiz veriler stratejik planımızın temelini oluşturdu. Ve Türkiye’de ilk defa bir belediye stratejik planını halkın katılımı ile hazırlamış oldu. Bu bizim için çok kıymetli. Çünkü ‘kentimizi birlikte yöneteceğiz’ diye söz vermiştik. İlk gün olduğu gibi bugün de vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Her hafta farklı bir mahalledeyiz. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Halkımızın taleplerini ve fikirlerini alıyoruz. Bu anlayışla devam edeceğiz.” dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.