lösev

Başkan Özyiğit Atatürk ü anlamalı ve mirasına sahip çıkmalıyız

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 09.11.2021 - 20:59, Güncelleme: 09.11.2021 - 21:14 2589+ kez okundu.
 

Başkan Özyiğit Atatürk ü anlamalı ve mirasına sahip çıkmalıyız

Başkan Özyiğit Atatürk ü anlamalı ve mirasına sahip çıkmalıyız

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Özyiğit, mesajında Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 83’üncü yıldönümünde saygı, özlem ve şükranla andığını belirtti. Başkan Abdullah Özyiğit, yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı: “Kıymetli hemşehrilerim, Daha güzel bir ülke ve gelecek için Atatürk’ü anlamalı ve mirasına sahip çıkmalıyız. Onu unutturmak, değerlerini yok etmeye çalışmak mümkün olamayacağı gibi bu güzel ülkeye yapılabilecek en kötü şeydir. İlkeleri ve fikirleri ile dün olduğu gibi bugün de yol göstericimiz olan Büyük Atatürk, tüm varlığını Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığına ve milli egemenliğine adadı. 1923 yılında yaktığı özgürlük meşalesi yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor. Sonsuz minnetle izinde ve yolunda olacağız. Bu duygularla, ebediyete irtihalinin 83’üncü yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, yol arkadaşlarını ve Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını bir kez daha rahmetle ve şükranlaanıyorum. İzinde daima ileri…”
Başkan Özyiğit Atatürk ü anlamalı ve mirasına sahip çıkmalıyız

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Özyiğit, mesajında Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 83’üncü yıldönümünde saygı, özlem ve şükranla andığını belirtti. Başkan Abdullah Özyiğit, yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı: “Kıymetli hemşehrilerim,

Daha güzel bir ülke ve gelecek için Atatürk’ü anlamalı ve mirasına sahip çıkmalıyız. Onu unutturmak, değerlerini yok etmeye çalışmak mümkün olamayacağı gibi bu güzel ülkeye yapılabilecek en kötü şeydir. İlkeleri ve fikirleri ile dün olduğu gibi bugün de yol göstericimiz olan Büyük Atatürk, tüm varlığını Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığına ve milli egemenliğine adadı. 1923 yılında yaktığı özgürlük meşalesi yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor. Sonsuz minnetle izinde ve yolunda olacağız.

Bu duygularla, ebediyete irtihalinin 83’üncü yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, yol arkadaşlarını ve Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını bir kez daha rahmetle ve şükranlaanıyorum. İzinde daima ileri…”

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.