lösev

Başkan Abdullah Özyiğit yeni yılı kutladı

Yenişehir (BH) - BLOK HABER | 31.12.2021 - 14:24, Güncelleme: 31.12.2021 - 14:24 10467+ kez okundu.
 

Başkan Abdullah Özyiğit yeni yılı kutladı

Başkan Abdullah Özyiğit yeni yılı kutladı

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, yayımladığı videolu mesajla 2022 yılını kutladı. Yeni yıl mesajında dayanışma vurgusu yapan Başkan Abdullah Özyiğit şu ifadeleri kullandı: “Kıymetli hemşehrilerim, Geride bıraktığımız 2021 yılında da hem ekonomik olumsuzluklar hem de pandemi süreci maalesef yaşamımızı derinden etkilemeye devam etti. Yaşadığımız bu zor günleri atlatmak ve rahat bir nefes alabilmek için Yenişehir Belediyesi olarak tüm imkânlarımızla seferber olmuş durumdayız. Yaşamın her alanında vatandaşlarımızın sorunlarına çare olmak ve taleplerine cevap vermek amacıyla büyük bir gayretle çalışıyoruz. Dar gelirli hemşehrilerimize Yenişehir Halk Kart ile her ay nakdi destek sağlıyor, Yenişehir Belediyesi Aşevimizde pişirdiğimiz yemekleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Ayrıca Yenişehir Dayanışma Köprüsü ile yardımsever vatandaşlarımızın bağışladığı her türlü ev eşyası ile giyeceği talepte bulunan hemşehrilerimize tek tek ulaştırıyoruz. Sosyal Hizmet Ekiplerimizle ilçemizdeki haneleri ziyaret ederek, halkımızın sosyal ve ekonomik durumunu tespit ediyor ve gerekli desteği sağlıyoruz. Vatandaşlarımızı yalnız bırakmamak bizim görev ve sorumluluğumuz, bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da ifade ettiği gibi ‘Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek’. Temel hizmetlerimizi yerine getirmenin ötesinde asıl mücadelemiz budur. Yeni yılda umudumuzu canlı tutarak, dayanışmayla hep birlikte bu zor günleri geride bırakmayı diliyorum. 2022 ülkemize ve halkımıza sağlık ve mutluluk getirsin.Mutlu yıllar.”  
Başkan Abdullah Özyiğit yeni yılı kutladı

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, yayımladığı videolu mesajla 2022 yılını kutladı. Yeni yıl mesajında dayanışma vurgusu yapan Başkan Abdullah Özyiğit şu ifadeleri kullandı: “Kıymetli hemşehrilerim, Geride bıraktığımız 2021 yılında da hem ekonomik olumsuzluklar hem de pandemi süreci maalesef yaşamımızı derinden etkilemeye devam etti.
Yaşadığımız bu zor günleri atlatmak ve rahat bir nefes alabilmek için Yenişehir Belediyesi olarak tüm imkânlarımızla seferber olmuş durumdayız. Yaşamın her alanında vatandaşlarımızın sorunlarına çare olmak ve taleplerine cevap vermek amacıyla büyük bir gayretle çalışıyoruz. Dar gelirli hemşehrilerimize Yenişehir Halk Kart ile her ay nakdi destek sağlıyor, Yenişehir
Belediyesi Aşevimizde pişirdiğimiz yemekleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Ayrıca Yenişehir Dayanışma Köprüsü ile yardımsever vatandaşlarımızın bağışladığı her türlü ev eşyası ile giyeceği talepte bulunan hemşehrilerimize tek tek ulaştırıyoruz. Sosyal Hizmet Ekiplerimizle ilçemizdeki haneleri ziyaret ederek, halkımızın sosyal ve ekonomik durumunu tespit ediyor ve gerekli desteği sağlıyoruz. Vatandaşlarımızı yalnız bırakmamak bizim görev ve sorumluluğumuz, bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da ifade ettiği gibi ‘Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek’. Temel hizmetlerimizi yerine getirmenin ötesinde asıl mücadelemiz budur. Yeni yılda umudumuzu canlı tutarak, dayanışmayla hep birlikte bu zor günleri geride bırakmayı diliyorum. 2022 ülkemize ve halkımıza sağlık ve mutluluk getirsin.Mutlu yıllar.”
 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.