lösev

Ağa takılan caretta carettayı belediye başkanı kurtardı

Anamur (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2022 - 19:44, Güncelleme: 09.04.2022 - 16:53 3265+ kez okundu.
 

Ağa takılan caretta carettayı belediye başkanı kurtardı

Ağa takılan caretta carettayı belediye başkanı kurtardı

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, balıkçı barınağında ağa takılan bir caretta carettayı kurtardı.Mersin Balıkçı Barınağı sahilinde bir vatandaşla sohbet eden Başkan Gültak, kıyıda bir caretta carettanın hareketsiz olduğunu fark etti. Bunun üzerine kıyıya geçen Gültak, caretta carettanın ağlardan dolayı hareket edemediğini gördü. Kendisine verilen bir bıçakla ağı kesen Gültak, caretta carettanın kurtulmasını sağladı.Ağdan kurtulan caretta caretta, bir süre sonra yüzerek gözden kayboldu.
Ağa takılan caretta carettayı belediye başkanı kurtardı
Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, balıkçı barınağında ağa takılan bir caretta carettayı kurtardı.
Mersin Balıkçı Barınağı sahilinde bir vatandaşla sohbet eden Başkan Gültak, kıyıda bir caretta carettanın hareketsiz olduğunu fark etti. Bunun üzerine kıyıya geçen Gültak, caretta carettanın ağlardan dolayı hareket edemediğini gördü. Kendisine verilen bir bıçakla ağı kesen Gültak, caretta carettanın kurtulmasını sağladı.
Ağdan kurtulan caretta caretta, bir süre sonra yüzerek gözden kayboldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.