lösev

TARSUS GENÇ FENERBAHÇELİLER, ATATÜRK'Ü ÖZLEMLE ANDI

Genel 10.11.2020 - 11:59, Güncelleme: 10.11.2020 - 12:25 3588+ kez okundu.
 

TARSUS GENÇ FENERBAHÇELİLER, ATATÜRK'Ü ÖZLEMLE ANDI

TARSUS GENÇ FENERBAHÇELİLER, ATATÜRK'Ü ÖZLEMLE ANDI

Tarsus GENÇ FENERBAHÇELİLER ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMINA KATILDI Grubun başkanı VURAL TÜRKMEN; ''Bir kez daha 82. Ölüm yıl dönümünde büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve özlemle anıyoruz. Tarsus Genç FENERBAHÇE'liler ailesi olarak Başkanımız Ali koç'unda Dediği gibi ilelebet Atatürkün izindeyiz​." dedi.  
TARSUS GENÇ FENERBAHÇELİLER, ATATÜRK'Ü ÖZLEMLE ANDI

Tarsus GENÇ FENERBAHÇELİLER " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Tarsus GENÇ FENERBAHÇELİLER ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMINA KATILDI

Grubun başkanı VURAL TÜRKMEN; ''Bir kez daha 82. Ölüm yıl dönümünde büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve özlemle anıyoruz. Tarsus Genç FENERBAHÇE'liler ailesi olarak Başkanımız Ali koç'unda Dediği gibi ilelebet Atatürkün izindeyiz​."

dedi.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.