lösev

Orhan Veli Kanık Yenişehir'de anılacak

Etkinlik (BH) - BLOK HABER | 11.11.2020 - 13:55, Güncelleme: 11.11.2020 - 13:55 4328+ kez okundu.
 

Orhan Veli Kanık Yenişehir'de anılacak

Orhan Veli Kanık Yenişehir'de anılacak

Orhan Veli Kanık Yenişehir’de anılacak Mersin Yenişehir Belediyesi,Yenişehir Kent Konseyi ve İçel Sanat Kulübü ilebirlikte Türk edebiyatının önemli şairlerinden Orhan Veli Kanık’ı düzenlenecek ‘Bir Garip Orhan Veli’ etkinliğiyle anacak. "İstanbul’u dinliyorum gözlerim kapalı", "Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda", "Gün olur alır başımı giderim" gibi çok sevilen şiirlerin yazarı ve Garip Akımı’nın öncülerinden Orhan Veli Kanık,ölümün 70’inci yıl dönümde Yenişehir’de şiirlerle anılacak. ‘Bir Garip Orhan Veli’ etkinliği 14 Kasım Cumartesi günü saat 15.00’te Kültürpark Amfi Tiyatro’da düzenlenecek. Etkinlikte sanatçı ve yazar Başak Karatepe, Sanat İyileştirir adlı kitabını da imzalayacak. Kitabın satışından elde edilecek tüm gelir Mersin’de maddi durumu olmayan çocukların sanat eğitimlerine katkı sağlanması amacıyla Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD)’ne bağışlanacak.  
Orhan Veli Kanık Yenişehir'de anılacak

Orhan Veli Kanık Yenişehir’de anılacak

Mersin Yenişehir Belediyesi, Yenişehir Kent Konseyi ve İçel Sanat Kulübü ilebirlikte Türk edebiyatının önemli şairlerinden Orhan Veli Kanık’ı düzenlenecek ‘Bir Garip Orhan Veli’ etkinliğiyle anacak.

"İstanbul’u dinliyorum gözlerim kapalı", "Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda", "Gün olur alır başımı giderim" gibi çok sevilen şiirlerin yazarı ve Garip Akımı’nın öncülerinden Orhan Veli Kanık,ölümün 70’inci yıl dönümde Yenişehir’de şiirlerle anılacak. ‘Bir Garip Orhan Veli’ etkinliği 14 Kasım Cumartesi günü saat 15.00’te Kültürpark Amfi Tiyatro’da düzenlenecek.

Etkinlikte sanatçı ve yazar Başak Karatepe, Sanat İyileştirir adlı kitabını da imzalayacak. Kitabın satışından elde edilecek tüm gelir Mersin’de maddi durumu olmayan çocukların sanat eğitimlerine katkı sağlanması amacıyla Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD)’ne bağışlanacak.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.