lösev

Öğretmenler Gününü öğrencisiz kutladılar

Genel (BH) - BLOK HABER | 24.11.2020 - 17:25, Güncelleme: 24.11.2020 - 17:25 3090+ kez okundu.
 

Öğretmenler Gününü öğrencisiz kutladılar

Öğretmenler Gününü öğrencisiz kutladılar

Mezitli'de Öğretmenler Günü heyecanı bu kez öğrencisiz yaşandı. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevinde düzenlenen etkinlikte, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, öğretmenlerle birlikte pasta kesti. Daha önceki yıllara göre korona viriüs tedbirleri kapsamında da sade bir törenle gerçekleştirilen etkinlikte Başkan Tarhan, okulda görevli öğretmenlere tek tek çiçek ve çeşitli hediyeler vererek kutladı. Etkinlikte konuşan Başkan Tarhan, "Çok önemli bir görev yapıyorsunuz. Çocukların ilk eğitimi sizler tarafından veriliyor” dedi. Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevinin bölgenin en başarılı okullarından birisi haline geldiğini vurgulayan Başkan Tarhan, “Belediyemiz zorlu şartlar altında hayata geçirdiğimiz çocuk gündüz bakım evimizi sizler yüceltiyorsunuz. Hiçbir yerde görmediğimiz bir uygulama ile okulumuzun işletilmesini belediye olarak kendimiz üstlendik. Burada yakaladığımız başarı ile şimdi ikinci ana okulumuzun temelini attık. Üçüncüsü için de Milli Eğitim Müdürlüğümüze arsa tahsis ettik. Toplumumuzun en değerli hazinesi çocuklarımızı çağdaş ve uygar yarınlara hazırlamak gibi önemli bir görevimiz var. Bu vesile ile başta Başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum” diye konuştu.  
Öğretmenler Gününü öğrencisiz kutladılar

Mezitli'de Öğretmenler Günü heyecanı bu kez öğrencisiz yaşandı. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevinde düzenlenen etkinlikte, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, öğretmenlerle birlikte pasta kesti. Daha önceki yıllara göre korona viriüs tedbirleri kapsamında da sade bir törenle gerçekleştirilen etkinlikte Başkan Tarhan, okulda görevli öğretmenlere tek tek çiçek ve çeşitli hediyeler vererek kutladı.

Etkinlikte konuşan Başkan Tarhan, "Çok önemli bir görev yapıyorsunuz. Çocukların ilk eğitimi sizler tarafından veriliyor” dedi. Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevinin bölgenin en başarılı okullarından birisi haline geldiğini vurgulayan Başkan Tarhan, “Belediyemiz zorlu şartlar altında hayata geçirdiğimiz çocuk gündüz bakım evimizi sizler yüceltiyorsunuz. Hiçbir yerde görmediğimiz bir uygulama ile okulumuzun işletilmesini belediye olarak kendimiz üstlendik. Burada yakaladığımız başarı ile şimdi ikinci ana okulumuzun temelini attık. Üçüncüsü için de Milli Eğitim Müdürlüğümüze arsa tahsis ettik. Toplumumuzun en değerli hazinesi çocuklarımızı çağdaş ve uygar yarınlara hazırlamak gibi önemli bir görevimiz var. Bu vesile ile başta Başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum” diye konuştu.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.