lösev

Mezitli Belediyesi Basınevi’de son aşamaya gelindi

11.11.2020 - 10:17, Güncelleme: 11.11.2020 - 10:17 2435+ kez okundu.
 

Mezitli Belediyesi Basınevi’de son aşamaya gelindi

Mezitli Belediyesi Basınevi’de son aşamaya gelindi

Mersinli gazeteciler, toplantı ve buluşmalarını gerçekleştirirken aynı zamanda güzel vakit geçirecekleri Basın Evi,kasım ayının sonlarına doğrutamamlanacak. Mezitli Belediyesi tarafından yaptırılan Basın Evinin kaba inşaatı tamamlanarak peyzaj ve düzenleme çalışmalarına geçildi. 24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışının yıldönümünde temeli atılarak, korona virüsünün etkilerine rağmen hızla tamamlanan Basın Evinde, toplantı odası, dinlenme ve aktivite alanları bulunuyor. Mezitli Deresi yanında yapılan Basın Evi, mimari yapısı, işlevi ve çevre düzenlemesi ile Mersin’de ilk olacak. Basın Evinin başka bir özelliği de sadece gazetecilerin değil tüm Mezitlililerin kullanacağı sosyal bir mekân olması.   Mezitli’de bulunan muhtarlar başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları gibi Mersin Basınınında, bir mekana ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Başkan Tarhan,  “Mezitli bir çok yönüyle Mersin’in merkezi olmaya başladı. Farklı sektörler, çalışma merkezi olarak Mezitli’yi tercih ediyor. Gazeteci arkadaşlarımızdan yoğun olarak gelen talepler doğrultusunda bir Basın Evi yapmaya söz verdik. Mersin Gazeteciler Cemiyeti ile yaptığımız görüşmeler ışığında Mezitli Deresi kenarında bulunan mütevazi bir alanda Basın Evini yapmaya karar verdik. Cemiyet Başkanımız Kaya Tepe’nin öncülüğünde, 24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışının yıldönümünde temelini atarak hızlı bir şekilde inşaatı tamamlama aşamasına getirdik. Her ne kadar gazeteciler adına yapmış olsak ta, bu mekân tüm Mezitlililerin gelip kaliteli zaman geçireceği bir merkez olacak. Basın mensuplarının yanı sıra Mezitlililerin de yararlanabileceği Basın Evimizi özel bir günde faaliyete geçirmeyi planlıyoruz”  dedi.
Mezitli Belediyesi Basınevi’de son aşamaya gelindi

Mersinli gazeteciler, toplantı ve buluşmalarını gerçekleştirirken aynı zamanda güzel vakit geçirecekleri  Basın Evi,kasım ayının sonlarına doğrutamamlanacak. Mezitli Belediyesi tarafından yaptırılan Basın Evinin kaba inşaatı tamamlanarak peyzaj ve düzenleme çalışmalarına geçildi. 24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışının yıldönümünde temeli atılarak, korona virüsünün etkilerine rağmen hızla tamamlanan Basın Evinde, toplantı odası, dinlenme ve aktivite alanları bulunuyor. Mezitli Deresi yanında yapılan Basın Evi, mimari yapısı, işlevi ve çevre düzenlemesi ile Mersin’de ilk olacak. Basın Evinin başka bir özelliği de sadece gazetecilerin değil tüm Mezitlililerin kullanacağı sosyal bir mekân olması.

 

Mezitli’de bulunan muhtarlar başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları gibi Mersin Basınınında, bir mekana ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Başkan Tarhan,

 “Mezitli bir çok yönüyle Mersin’in merkezi olmaya başladı. Farklı sektörler, çalışma merkezi olarak Mezitli’yi tercih ediyor. Gazeteci arkadaşlarımızdan yoğun olarak gelen talepler doğrultusunda bir Basın Evi yapmaya söz verdik. Mersin Gazeteciler Cemiyeti ile yaptığımız görüşmeler ışığında Mezitli Deresi kenarında bulunan mütevazi bir alanda Basın Evini yapmaya karar verdik. Cemiyet Başkanımız Kaya Tepe’nin öncülüğünde, 24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışının yıldönümünde temelini atarak hızlı bir şekilde inşaatı tamamlama aşamasına getirdik. Her ne kadar gazeteciler adına yapmış olsak ta, bu mekân tüm Mezitlililerin gelip kaliteli zaman geçireceği bir merkez olacak. Basın mensuplarının yanı sıra Mezitlililerin de yararlanabileceği Basın Evimizi özel bir günde faaliyete geçirmeyi planlıyoruz”

 dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.