lösev

KENTKART MOBİL HİZMET ARACI VATANDAŞLARA KOLAYLIK SAĞLAMAYA DEVAM EDİYOR

Genel (BH) - BLOK HABER | 24.11.2020 - 09:44, Güncelleme: 24.11.2020 - 10:16 2076+ kez okundu.
 

KENTKART MOBİL HİZMET ARACI VATANDAŞLARA KOLAYLIK SAĞLAMAYA DEVAM EDİYOR

KENTKART MOBİL HİZMET ARACI VATANDAŞLARA KOLAYLIK SAĞLAMAYA DEVAM EDİYOR

Büyükşehir’in vatandaşların kişiselleştirilmiş seyahat kartlarına HES kodu entegrasyonunu daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilmesi için hizmete sunduğu Kentkart Mobil Hizmet Aracı, 30 Kasım’a kadar eski Mezitli Belediyesi önünde vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek. Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ulaşımdan faydalanması için çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi,  COVİD-19 önlemleri kapsamında alınan toplu taşımalar araçlarına HES kodu ile binme zorunluluğu kararının ardından kişiselleştirilmiş seyahat kartlarına HES kodu entegrasyonu için vatandaşlara kolaylık sağlıyor. Büyükşehir, vatandaşların entegrasyonu kolaylıkla sağlayabilmesi ve yoğunluk yaşanmaması adına Akdeniz İlçesi Kentkart irtibat bürosunun yanı sıra mobil hizmet aracını da devreye aldı.  Geçtiğimiz hafta eski Mezitli Belediyesi önünde hizmet vermeye başlayan Kentkart Mobil Hizmet Aracı, 30 Kasım’a kadar aynı noktada işlem almaya devam edecek. Aynı hizmetin önümüzdeki günlerde diğer ilçelerde de verilmesi planlanıyor.  
KENTKART MOBİL HİZMET ARACI VATANDAŞLARA KOLAYLIK SAĞLAMAYA DEVAM EDİYOR

Büyükşehir’in vatandaşların kişiselleştirilmiş seyahat kartlarına HES kodu entegrasyonunu daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilmesi için hizmete sunduğu Kentkart Mobil Hizmet Aracı, 30 Kasım’a kadar eski Mezitli Belediyesi önünde vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ulaşımdan faydalanması için çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi,  COVİD-19 önlemleri kapsamında alınan toplu taşımalar araçlarına HES kodu ile binme zorunluluğu kararının ardından kişiselleştirilmiş seyahat kartlarına HES kodu entegrasyonu için vatandaşlara kolaylık sağlıyor.

Büyükşehir, vatandaşların entegrasyonu kolaylıkla sağlayabilmesi ve yoğunluk yaşanmaması adına Akdeniz İlçesi Kentkart irtibat bürosunun yanı sıra mobil hizmet aracını da devreye aldı.  Geçtiğimiz hafta eski Mezitli Belediyesi önünde hizmet vermeye başlayan Kentkart Mobil Hizmet Aracı, 30 Kasım’a kadar aynı noktada işlem almaya devam edecek. Aynı hizmetin önümüzdeki günlerde diğer ilçelerde de verilmesi planlanıyor.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.