lösev

KARACAİLYAS’TA HEM ALTYAPI HEM ÜSTYAPI ÇALIŞMASI

Yaşam (BH) - BLOK HABER | 24.11.2020 - 09:33, Güncelleme: 24.11.2020 - 09:39 3621+ kez okundu.
 

KARACAİLYAS’TA HEM ALTYAPI HEM ÜSTYAPI ÇALIŞMASI

KARACAİLYAS’TA HEM ALTYAPI HEM ÜSTYAPI ÇALIŞMASI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Karacailyas Evren Mahallesi 100. Yıl Caddesi’nde MESKİ tarafından tamamlanan altyapı çalışmaları sonrasında zaman kaybetmeden caddeyi sıcak asfaltla kapladı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent genelinde sıcak asfalt çalışmalarına son sürat devam ediyor. MESKİ ile eş zamanlı çalışan ekipler, Akdeniz İlçesi Karacailyas Evren Mahallesi 100. Yıl Caddesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından zaman kaybetmeden üst yapı çalışmalarına başladı. Kaldırımlar da yenilendi Yol yapım ekipleri, zemin iyileştirme ve malzeme serim çalışmalarını tamamladıktan sonra yola sıcak asfalt dökümü gerçekleştirdi. Ekipler aynı zamanda cadde üzerindeki refüjde deforme olan bordürleri de yenileyerek, kaldırım çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir ekipleri, trafik akışının yoğun olduğu caddelerin hızlıca vatandaşların kullanımına açılması amacıyla çalışmalarını aralıksız olarak sürdürecek.  
KARACAİLYAS’TA HEM ALTYAPI HEM ÜSTYAPI ÇALIŞMASI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Karacailyas Evren Mahallesi 100. Yıl Caddesi’nde MESKİ tarafından tamamlanan altyapı çalışmaları sonrasında zaman kaybetmeden caddeyi sıcak asfaltla kapladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent genelinde sıcak asfalt çalışmalarına son sürat devam ediyor. MESKİ ile eş zamanlı çalışan ekipler, Akdeniz İlçesi Karacailyas Evren Mahallesi 100. Yıl Caddesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından zaman kaybetmeden üst yapı çalışmalarına başladı.

Kaldırımlar da yenilendi

Yol yapım ekipleri, zemin iyileştirme ve malzeme serim çalışmalarını tamamladıktan sonra yola sıcak asfalt dökümü gerçekleştirdi. Ekipler aynı zamanda cadde üzerindeki refüjde deforme olan bordürleri de yenileyerek, kaldırım çalışmalarını tamamladı.

Büyükşehir ekipleri, trafik akışının yoğun olduğu caddelerin hızlıca vatandaşların kullanımına açılması amacıyla çalışmalarını aralıksız olarak sürdürecek.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.