lösev

CADDELER YIKANIYOR, KALDIRIMLAR FIRÇALANIYOR

Genel (BH) - BLOK HABER | 21.11.2020 - 09:57, Güncelleme: 21.11.2020 - 09:57 2420+ kez okundu.
 

CADDELER YIKANIYOR, KALDIRIMLAR FIRÇALANIYOR

CADDELER YIKANIYOR, KALDIRIMLAR FIRÇALANIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.  Büyükşehir ekipleri, Tarsus kent merkezinde bulunan birçok mahallede dezenfekte ve yıkama çalışması gerçekleştirdi. Arazözlerlerin ve temizlik makinalarının kullanıldığı çalışmada ekipler, kaldırımları da titizlikle fırçaladı.   Mersin Büyükşehir Belediyesi, il genelinde dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus İlçesi’nde birçok mahallede caddeleri yıkayarak dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Pandeminin başladığı Mart ayından bu yana düzenli olarak caddelerde, kamuya açık alanlarda, devlet dairelerinde sağlık kuruluşlarında ve birçok noktada dezenfekte çalışması gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, program dahilinde diğer mahallelerde de dezenfekte ve kaldırım yıkama faaliyetlerini sürdürecek.   Tarsus’un mahallelerinde karış karış temizlik çalışması   Akşam saatlerinde başlayan ve gece yarısına kadar süren çalışma kapsamında Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 arazöz ve temizlik makinaları ile Anıt Mahallesi’nden başlayarak, Mithatpaşa ve Gazipaşa Mahalleleri’ne kadar uzanan Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde dezenfekte çalışması yaptı.   Gazipaşa Mahallesi’nde farklı caddeler üzerinde de dezenfekte çalışması uygulayan ve tazyikli su ile kaldırımları da fırçalayan Büyükşehir ekipleri, aynı şekilde Anıt Mahallesi’nde Necip Fazıl Kısakürek, Azerbaycan ve Şehitler Caddesi üzerinde de yıkama faaliyeti yürüttü.   Büyükşehir ekipleri, Öğretmenler Mahallesi 2907 Sokak, Dumlupınar Caddesi, Şehit İsmet Akın Caddesi ile Üzümlü Kavşak’tan başlayarak İsmet Paşa Bulvarı, Kleopatra Kapısı çevresi, Rasim Dokur Bulvarı ile tren istasyonu kavşağına kadar olan bölgede de dezenfekte ve kaldırım yıkama faaliyeti gerçekleştirdi.    Yarenlik Alanı da dezenfekte edildi   Büyükşehir ekipleri, ilçede Atatürk Caddesi’nin PTT ana binası ile Halk Eğitim Merkezi arasında kalan bölümün trafiğe kapatılması ile oluşan ve her gün binlerce vatandaşın geçiş yaptığı Yarenlik Alanı üzerinde de dezenfekte çalışması yaptı. Vatandaşların ve mahalle esnafının yakından takip edip, takdir ettiği çalışmalarda mahalle muhtarları da Belediye ekiplerini yalnız bırakmadı. Temizlik çalışmaları tüm ilçelerde devam edecek.
CADDELER YIKANIYOR, KALDIRIMLAR FIRÇALANIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.  Büyükşehir ekipleri, Tarsus kent merkezinde bulunan birçok mahallede dezenfekte ve yıkama çalışması gerçekleştirdi. Arazözlerlerin ve temizlik makinalarının kullanıldığı çalışmada ekipler, kaldırımları da titizlikle fırçaladı.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, il genelinde dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus İlçesi’nde birçok mahallede caddeleri yıkayarak dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Pandeminin başladığı Mart ayından bu yana düzenli olarak caddelerde, kamuya açık alanlarda, devlet dairelerinde sağlık kuruluşlarında ve birçok noktada dezenfekte çalışması gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, program dahilinde diğer mahallelerde de dezenfekte ve kaldırım yıkama faaliyetlerini sürdürecek.

 

Tarsus’un mahallelerinde karış karış temizlik çalışması

 

Akşam saatlerinde başlayan ve gece yarısına kadar süren çalışma kapsamında Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 arazöz ve temizlik makinaları ile Anıt Mahallesi’nden başlayarak, Mithatpaşa ve Gazipaşa Mahalleleri’ne kadar uzanan Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde dezenfekte çalışması yaptı.

 

Gazipaşa Mahallesi’nde farklı caddeler üzerinde de dezenfekte çalışması uygulayan ve tazyikli su ile kaldırımları da fırçalayan Büyükşehir ekipleri, aynı şekilde Anıt Mahallesi’nde Necip Fazıl Kısakürek, Azerbaycan ve Şehitler Caddesi üzerinde de yıkama faaliyeti yürüttü.

 

Büyükşehir ekipleri, Öğretmenler Mahallesi 2907 Sokak, Dumlupınar Caddesi, Şehit İsmet Akın Caddesi ile Üzümlü Kavşak’tan başlayarak İsmet Paşa Bulvarı, Kleopatra Kapısı çevresi, Rasim Dokur Bulvarı ile tren istasyonu kavşağına kadar olan bölgede de dezenfekte ve kaldırım yıkama faaliyeti gerçekleştirdi. 

 

Yarenlik Alanı da dezenfekte edildi

 

Büyükşehir ekipleri, ilçede Atatürk Caddesi’nin PTT ana binası ile Halk Eğitim Merkezi arasında kalan bölümün trafiğe kapatılması ile oluşan ve her gün binlerce vatandaşın geçiş yaptığı Yarenlik Alanı üzerinde de dezenfekte çalışması yaptı. Vatandaşların ve mahalle esnafının yakından takip edip, takdir ettiği çalışmalarda mahalle muhtarları da Belediye ekiplerini yalnız bırakmadı. Temizlik çalışmaları tüm ilçelerde devam edecek.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.