lösev
Anasayfa Foto Galeri Albüm Bu albüm 24371 kez görütülendi.
 

Anneler Günü Mesajı

Ekleme Tarihi: 10.11.2020 - 17:00

Anneler Günü Mesajı

1/11
Anneler Günü Mesajı

Anneler Günü mesajları, Anneler Günü şiirleri ve şarkıları, Anneler Günü sözlerini merak edenler haberimize bakabilir... Öncelikle tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun... Bizleri her türlü zorluklara karşı göğüs gererek büyüten, ağladığımızda üzülen, yaşamımız boyunca büyük güven kaynağımız olan annelerimiz için Anneler Günü mesajları ve şarkıları, Anneler Günü sözleri ile en güzel Anneler Günü şiirlerine bu haberden ulaşabilirsiniz. Her yıl mayıs ayının ikinci haftasının pazar gününde kutlanan Anneler Günü bu yıl 13 Mayıs pazar günü yoğun bir duygu içerisinde kutlanıyor. Şirketler, kurum ve kuruluşlar dahil annelere özel videolar hazırlayarak tüm annelerin Anneler Gününü kutluyor. Anneler Gününde evlatlar en güzel Anneler Günü şiirleri, Anneler Günü sözleri, Anneler Günü mesajları ve Anneler Günü şarkılarını Google'dan merak içerisinde arıyor. Sizler de bu özel günde Anneler Günü şiirleri, şarkıları, sözleri ve mesajlarını arıyorsanız haberimize bakabilirsiniz.

2/11
Anneler Günü Mesajı

Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam. Anneler günün kutlu olsun canım annem. - Penceresiz odamda, ışıkların en nadidesiydin. Akıl hocam, hayat danışmanımdın. Yollar ayrıldı ama kalpler asla. Seni seven yavrun anneler gününü unutmadı. İyi ki varsın annem

3/11
Anneler Günü Mesajı

Biricik annem.. Anneler günün kutlu olsun. Her zaman senin küçük bebeğinim.. - Anneler çiçek gibidir, onları hep mis kokulu yerlerde görebilirsin, senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Anneler günün kutlu olsun canım anam. - Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.

4/11
Anneler Günü Mesajı

Seni bir gün değil her canım yandığında, başım sıkıştığında seni çağırıyorum. Sesimi duyan tek insan sensin. Anneler günün kutlu olsun ANNECİĞİM. * Karşılıksız tek sevgi senin bize olan sevginmiş. Şimdi daha iyi anlıyorum anne. Seni çok seviyoruz. Ellerinden öpüyoruz anneciğim. - Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. Seni çok seviyorum. * Gökyüzünden bir yıldız kayar dilek tutarız. Annem gözlerini kapar bütün dilekleri benim içindir. Ellerinden öperim anneciğim. * Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum annem.

5/11
Anneler Günü Mesajı

Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Anneler günü kutlu olsun. - Anne senin yüreğin taş olsa dayanır mı, kuş olsa, çiçek olsa, gündüz olsa, kırılmaz mı? Acıdan bir sap menekşenin boynu bu kez dağlar doğursun beni anne. Sen de ılık bir yağmur ol durmadan yağ kanayan yerlerime. Anneler günün kutlu olsun canım annem. - Benim için herşeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine.. Anneler günün kutlu olsun Anneciğim. - Anne gökte bir ışık, anne parlak bir yıldız anne yoklukta bir düş, ayda bir yaldız anne tutunulan bir dal, dertlerin garip çizgisi anne gözümdeki yaşların bir virane dizgisi. Anneler günün kutlu olsun canım anam.

6/11
Anneler Günü Mesajı

Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin. Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyiki varsın. Seni çok seviyorum annem. * Gücüme güç, umuduma umut katan annem.. Anneler günün kutlu olsun! *Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Anneler günün kutlu olsun. *Anne kelimesi bile yetiyor insana.Huzuru veriyor sevgiyi şevkati.Allah kimseyi annesiz koymasın.Canım annem Anneler günün kutlu olsun. *Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin. Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyi ki varsın. Anneler günün kutlu olsun.

7/11
Anneler Günü Mesajı

Resimli Anneler günü mesajları Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum annem. - Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun. - Biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım… Anneler günün kutlu olsun canım annem!

8/11
Anneler Günü Mesajı

ANNECİĞİM Ak saçlı başını alıp eline, Kara hülyalara dal anneciğim! O titrek kalbini bahtın yeline, Bir ince tüy gibi sal anneciğim! Sanma bir gün geçer bu karanlıklar, Gecenin ardında yine gece var; Çocuklar hıçkırır, anneler ağlar, Yaşlı gözlerinle kal anneciğim! Gözlerinde aksi bir derin hiçin, Kanadın yayılmış, çırpınmak için; Bu kış yolculuk var, diyorsa için, Beni de beraber al anneciğim!...

9/11
Anneler Günü Mesajı

ANNE Ağaç olsan Dal olurum anne Yaprak olurum Sana gelirim Deniz olsan Sel olurum anne Irmak olurum Sana gelirim Bahçe olsan Gül olurum anne Toprak olurum Sana gelirim Güneş olsan Yol olurum anne Bayrak olurum Sana gelirim undefined

10/11
Anneler Günü Mesajı

Faruk Nafiz Çamlıbel – Anne Uyusun da büyüsün derdin büyüdüm anne. Bana o ak sütünden Verdin, büyüdüm anne. Uykuma yıldızları Serdin , büyüdüm anne. Anne güzelliğine Erdin, büyüdüm anne.

11/11
Anneler Günü Mesajı

Necip Fazıl Kısakürek – Anneciğim Ak saçlı başını alıp eline, Kara hülyalara dal anneciğim! O titrek kalbini bahtın yeline, Bir ince tüy gibi sal anneciğim! Sanma bir gün geçer bu karanlıklar, Gecenin ardında yine gece var; Çocuklar hıçkırır, anneler ağlar, Yaşlı gözlerinle kal anneciğim! Gözlerinde aksi bir derin hiçin, Kanadın yayılmış, çırpınmak için; Bu kış yolculuk var, diyorsa için, Beni de beraber al anneciğim! …

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.