lösev

Bu düzenin muktedirlerini bir arada tutan zamkın adı suçtur!

Genel (BH) - BLOK HABER | 19.11.2020 - 10:05, Güncelleme: 19.11.2020 - 10:05 3368+ kez okundu.
 

Bu düzenin muktedirlerini bir arada tutan zamkın adı suçtur!

Bu düzenin muktedirlerini bir arada tutan zamkın adı suçtur!

Bizim nazarımızda halk yararını görmezden gelen bir avuç kendini bilmezi ihalelerle, imtiyazlarla, torpille, kayırmayla ihya eden bu düzenin müsebbipleri, bu mafya düzeninin sorumluları er ya da geç demokrasi, halk, vicdan karşısında mağlup olacak ve hesap vereceklerdir.   Bugün Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran bu gözü dönmüş, şuursuz, mafya düzeni zihniyeti de er ya da geç halk nazarında hak ettiği yeri bulacaktır.   Biz halkız yaşasın halkın iktidarı, biz demokrasi aşığıyız yaşasın demokrasi mücadelemiz, biz CHP'liyiz , yaşasın CHP!     Av. Ozan VARAL CHP Tarsus İlçe Başkanı
Bu düzenin muktedirlerini bir arada tutan zamkın adı suçtur!

Bizim nazarımızda halk yararını görmezden gelen bir avuç kendini bilmezi ihalelerle, imtiyazlarla, torpille, kayırmayla ihya eden bu düzenin müsebbipleri, bu mafya düzeninin sorumluları er ya da geç demokrasi, halk, vicdan karşısında mağlup olacak ve hesap vereceklerdir.

 

Bugün Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran bu gözü dönmüş, şuursuz, mafya düzeni zihniyeti de er ya da geç halk nazarında hak ettiği yeri bulacaktır.

 

Biz halkız yaşasın halkın iktidarı, biz demokrasi aşığıyız yaşasın demokrasi mücadelemiz,

biz CHP'liyiz , yaşasın CHP!

 

 

Av. Ozan VARAL

CHP Tarsus İlçe Başkanı

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.