lösev

Adana’da torbacı operasyonu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2020 - 10:07, Güncelleme: 10.11.2020 - 10:25 3076+ kez okundu.
 

Adana’da torbacı operasyonu

Adana’da uyuşturucu sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 2’si tutuklandı.

Adana’da uyuşturucu sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 2’si tutuklandı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri merkez Yüreğir ve Seyhan ilçelerinde ’torbacı’ diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yönelik operasyon başlattı. Operasyonda Celal İ., Eren P., Serkan Y., İhsan Y. ve İlhan Y. gözaltına alındı. Zanlıların ev ve üst aramasında ise 8,52 gram sentetik kannabinoid, 0,28 gram sentetik kannabinoid ve 41,18 gram esrar ele geçirildi. Emniyette sorgulanan şahıslar içici olduklarını satıcı, olmadıklarını öne sürdü. Adliyeye sevk edilen zanlılardan Celal İ. ve Eren P. Nöbetçi 1. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. Diğer 3 kişi adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Adana’da uyuşturucu sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 2’si tutuklandı.

Adana’da uyuşturucu sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 2’si tutuklandı.
Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri merkez Yüreğir ve Seyhan ilçelerinde ’torbacı’ diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yönelik operasyon başlattı. Operasyonda Celal İ., Eren P., Serkan Y., İhsan Y. ve İlhan Y. gözaltına alındı. Zanlıların ev ve üst aramasında ise 8,52 gram sentetik kannabinoid, 0,28 gram sentetik kannabinoid ve 41,18 gram esrar ele geçirildi.
Emniyette sorgulanan şahıslar içici olduklarını satıcı, olmadıklarını öne sürdü.
Adliyeye sevk edilen zanlılardan Celal İ. ve Eren P. Nöbetçi 1. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. Diğer 3 kişi adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.